2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اون : عزیزم من از آبجیم پرسیدم همون آرایشگاهو گفتم چطوره گفت والا ی بار رفتم پیشش زیادی بهتر نیست گف ...

اسی کارت وخرفات واقعا بده خوب بنده خداحتمن نداره چراتو مضیقه میزاریش

فدای چهارتا دخترام   قربون سه تاپسرام  دور هفت تاتون بگردم   
بخون عزیزم

یه چیزی بگم؟ با همسرت در آینده خیلی بحث نکن، مخصوصا انقد شارپ نگو خانواده ت دخالت نکنن‌. پاراگراف آخر اصلأ لازم نبود. خودش فهمیده شرمنده شده، حتی با شوخی هم می‌تونستی بهش بگی . همسرت خوب برخورد کرده. درجریان این قیمت‌ها نیستن آقایون

امسال میشم physiatrist :)
اون : عزیزم من از آبجیم پرسیدم همون آرایشگاهو گفتم چطوره گفت والا ی بار رفتم پیشش زیادی بهتر نیست گف ...

خیلییییی بد حرف زد  من شرمندت شدم

فدای چهارتا دخترام   قربون سه تاپسرام  دور هفت تاتون بگردم   

من خوشم نیومد از رفتاره همسرت 

یه کم انگاری وابسته و دهن بینه همه ش میگه خواهرم خواهرم 

خدایا برام معجزه کن منو به آرزوم برسون میدونم که توام میخوای منو به خواسته هام برسونی💫
الان خیلی از دستم ناراحته میگه آبجیم دخالت نمیکنه و..

بنظرم دربارش دیگه با نامزدت صحبت  نکن تا نخاد اونم حرفی بزنه

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....
مرسی عزیزمم چقدر خوب گفتین😢 من عصبانی بشم یهو بد حرف میزنم .آخه فکرکردم نظر من مهم نیس دنبال ارایش ...

همین که اگاهی دارید کلی قدم جلو هستید فقط تو موقعیت های مختلف صبوری به خرج بدین، فوری جواب ندین یکم فکر کنین بعد جواب بدین

ایشالله که کنار هم خوشبخت بشید💗💗💗