2777
2789

سلام ما پنج ساله دوست بودیم قراره عقد کنیم بعد نامزدم بهم گفت کدوم ارایشگر میخوای بری گفتم گفت چند میگیره گفتم ۳ تا ۵ میلیون عقدی گفت زیاده من ب آبجیم گفتم اون ارایشگاه کارش چجوره آبجیم گفت خوب نیس دوستم ارایشگره کارش خیلی خوبه اگه صلاح دونستین برین اونجا. بعدش بحثمون شد ببین تقصیر کیه .من زود قضاوت کردم.

از قبل تایپ کردم میزارم هستین ؟

زیاد نیس کمه

نذاشته تقصیر اونه تعیین کننده شمایی نه خواهرش مگه اون قراره عروس بشه

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم    آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل وخرافه ودروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اون : عزیزم من از آبجیم پرسیدم همون آرایشگاهو گفتم چطوره گفت والا ی بار رفتم پیشش زیادی بهتر نیست گفتن دوستم آرایشگرها کارش خوبه صلاح دونستی بری اونجا. 

من :ممنونم عزیزم دنبال ارایشگاه منی؟

اون : بله

من :ولی من صلاحم جایی و دوست دارم برم.

اون : باشه خیلی هم خوب. چقدر میگیره؟

من : ۴ تا ۵ تومن.

اون : زیاده

من :اونجا نمیخوام برم عزیزم سالن عسل نمیرم. جای دیگه پیدا کردم اونجا میرم.دیگه همه جاها قیمت هاشون همینه

. اون :برای ی آرایش ساده 4تومن نمیتونم بدم .بزار آبجیم از دوستش بپرسه بهت خبر میدم.

من :ممنون ولی من دوست دارم ارایشگاهمو خودم انتخاب کنم. اون :عزیزم ی جور دیگه برداشت نکن آرایشگاهت هم واسه تو مهمه هم واسه من 

من : من هرچیی انتخاب کنم آخرش نظر خونوادت مهمه

اون :عزیزم  ی چیزی بگم خیالت راحت خونواده ی من از اون خونوادها نیستن به کارامون دخالت کنن ولی کار بدی نمیکنم صلاح و مشورت میگیرم؟

من :ولی آخرش نظر خودمه

اون : منم بیشتر از دو تومن نمیتونم بدم.

من :خب زن‌نگیر این همه آدم میرن اون ارایشگاه فکرمیکنی فقط من میرم فقط تو خرج میکنی؟

اون : من بیشتر از ۳ تومن نمیتونم بدم .هرجور راحتی.

من :ارایشگاه تورو هم ب بابام میگم پیدا کنه.

اون : بگو از خدامه.

من :فکرنکنم نظر من برات مهم باشه.

اون :مهم نبود اصلا بهت نمیگفتم 3روز پیش ک گفتم شنبه بزیم برای محضر دیدن.

من :اره ممنون.لطفاا از این ب بعد از خونوادت نظر نپرس چون خوشم نمیاد دخالت ببینم

اون :باشه نمیدونستم ناراحت میشی.هر کاری دوست داری بکن. من : تو فکرمیکنی من ب هزینش نگاه نمیکنم؟ از چند تا پرسیدم گفت ۵ ۶ تومن از دو سه تا پرسیدم ۳ تا ۴ میگی نمیتونم دوست داری برم ی ارایشگاه معمولی سرکوچه؟

اون :ن عزیزم هرجارو دوست داشتی برو منم درخدمتتم💋( اینجا آبجیش بهش خبر داده بود هزینه آرایش عقدی دوستش ۵ تومنه اینم فهمید گفت هرجا دوست داری برو فکر کرد من ارایشگاه گرون قیمت میرم در واقع همه جا همینه.)

من :ایکاش این حرفتو اول میگفتی😢

اون : دست و بالم بسته بود مریض بودم مگه بحث کنم.

من :برو از ابجیت بپرس ایکاش هزینش میدونستی بعد بحث میکردی

اون : آبجیم الان گفت

من :کجاس

اون :بیخیال هرجا دوست داری برو من :بگو اون :سالن زیبایی رها

من :😐منم همینجا میخواستم برم انتخابم همین بود

اون :پس ...جان من و خونوادم هیچ وقت چیز بدی و نمیپسندن لابد خوبه ک خواهر بنده خدای من صلاح میدونه برات چون دوست داره ولی تو فکرمیکنی دارن دخالت میکنن به زندگیمون

من :نمیگم چیز بدی انتخاب میکنین گفتم دوست دارم خودم انتخاب کنم همین

. اون : از اول گفتم  تو همیشه زود قضاوت میکنی ولی خوب نیست من :قضاوت نکردم چی شد عزیزم ؟آبجیت گفت ۵ تومن توهم گفتی اره راست میگه هاا همونه همه جا.ب حرف آبجیت بیشتر گوش میکنی تا من. اون : دیدی گفتم زود قضاوت میکنی دوست آبجیمه از آبجیم کمتر میگیره

بچهه ها من خیلی زود قضاوت کردم فکر میکردم ابجیش ارایشگاه معمولی واسم انتخاب کرده و کم هزینه منم قبول نمیکردم

بعدش از ابجیش پرسید کجاس اونم گفته بود سالن رها همونجایی.ک من خودم انتخاب کرده بودم ولی ب نامزدم نگفته بودم بهترین سالن ارایشگریه.

اون : عزیزم من از آبجیم پرسیدم همون آرایشگاهو گفتم چطوره گفت والا ی بار رفتم پیشش زیادی بهتر نیست گف ...

واقعا چیزی نگفتن چقدر واسه چیزای الکی بحث میکنین بنده خدا گفتن ۳ تومن میدن شماهم گفتیم ۳/۴تومن بعد اسم این دخالت کردن نمیشه فقط نظر دادن که بعدشم گفتن هرکار دوست دارین بکنین که ناراحت نشید

سر یه هزینه ارایشگاه نتونید کنار بیاید با این اوضاع اقتصادی چجوری میخواد با هزینه های زندگی کنار بیاید://

2810