2777
2789
عنوان

مامان های اذر۱۴۰۳

| مشاهده متن کامل بحث + 2366 بازدید | 255 پست
سلام عزیزم خوبی چه خبر وضعیت بارداری خوبه ان شا الله

وای شانس من اقوام درجه یک همسرم فوت شده با این ویار هام اومدم شهرستان ....والا باز رفتم دکتر بتا و سنو بهش نشون دادم گفت وووای بتا بالا هست چرا توی ۵ هفته  ۶ روز قلب دیده نشده باز برو بتا بده سنو بشو هر چی گفتم زوده ۸ هفته گفت ن ولی به حساب خودم تازه توی ۵هفته هستم . به حساب اونا توی ۷ هفته .بعد گفتم ویار شدید دارم گفت من میگم قلب نداره بعد تو میگی ویار داری دیگه با بقیه مشورت کردم گفتن پیش این نرو دیگه صبر کن دقیق ۸ هفته برو سنو بشو ...تا ۱۲ هفته برای تشکیل قلب وقت داری تشکیل نشده بود میشه تا ۱۲ هفته سقط کنی 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای شانس من اقوام درجه یک همسرم فوت شده با این ویار هام اومدم شهرستان ....والا باز رفتم دکتر بتا و س ...

ان شا الله که قلب کوچولوش میتپه عزیزم خدا نگهدار خودت و تودلیت باشه الهی

وای شانس من اقوام درجه یک همسرم فوت شده با این ویار هام اومدم شهرستان ....والا باز رفتم دکتر بتا و س ...

سلام عزیزم اصلا با حساب و کتاب این دکتر فکرتو درگیر نکن 

اینا اگر دلسوز بودن اینقدر ب آدم استرس نمیدادن و عجله نمیکردن

یه مشت دکتر پول دوست دورمون رو گرفتن، این میگه بتا مجدد بده، اون سونوگرافی زودهنگام می‌فرسته

اون یکی میگه برو سقط کن مشکل داره و ...

دقیقاً 4 هفته بعد از موعدت برو  سونو بده

سلام عزیزم اصلا با حساب و کتاب این دکتر فکرتو درگیر نکن  اینا اگر دلسوز بودن اینقدر ب آدم استر ...

میگم که هر کی یه چیزی میگه منم گذاشتم دیگه با حساب خودم برم آخه خودم میدونم کی نزدیکی داشتم چ تاریخی حتی قبل و بعدش هم نداشتم همون تاریخ دقیق گذاشتم ۸ هفته دقیق از تاریخ خودم ک شد برم برای سنو تشکیل قلب 

فقط حالت تهوع دارم از بو آشپزخونه و یخچال بدم میاد حسابی اسید معده ام میجوشه شدید 

سلام عزیزم وایییی از تهوع نگم که پدرم در اومده 

و اینکه به شدت یبوست دارم یک هفته کامل شکمم کار نکرد اخر شربت منیزیم خوردم تا کار کرد و الان دوباره یوبس هستم 

سلام عزیزم وایییی از تهوع نگم که پدرم در اومده  و اینکه به شدت یبوست دارم یک هفته کامل شکمم کا ...

منم یبوست دارم شدید انگار دارم میترکم بخاطر قرص اندانسترون که برای حالت تهوع میخورم اینجوری شدم  نمیتونم قرص هم نخورم  شربت انجیر خوردم فایده نداشت شربت لاکتوز خوردم فایده نداشت دیروز کلی الو بخارا خودم ی کم رفتم دستشویی ولی هنوز حس ترکیدن دارم

منم یبوست دارم شدید انگار دارم میترکم بخاطر قرص اندانسترون که برای حالت تهوع میخورم اینجوری شدم &nbs ...

منم قرص میخورم اینجوری شدم شربت خوردم پریروز بعد ۶ساعت اثر کرد ولی باز دیروز امروز یوبس شدم 

2810