2777
2789
میشه بگید از کی خوندید چه خوبی داره و چه بدی؟

من نهم خوندم فقط قبول شدم نمونه رو دوستمم همین بود ولی دهم وارد که شدیم سختی زیادی که داشت نهم دهم کلا وا رفتیم تو جو رقابت کم اوردین افسردگی بعدشم پشیمونی👩‍🦯درکل براش تو کنکور چه تیز باشه چ نباشه کلاسهای انلاین شرکت کنه خوبه خوبی مدرسه هم اینه که خب سخت میگیره دیگه برا بعضیا سخت گرفتن خوبه جو رقابتی به شدت بالاست ترجیحا دوست صمیمی نداشته باشه از اول سرش تو کار خودش باشه بهتره 👩‍🦯برا منم دعا کنید نهایی امسالو خوب شم🫠

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ینی چی جوش خوبه😐نکنید اینکارو با دخترت من خودم نمونه ام دوستم تیز وضع درسیمون از یه دولتی کمتره است ...

ب اینا تنهایی و گوشه گیر شدنم تو مدرسه و فشار عصبی مامان بابامم اضافه کن ببین دیگ من چ بدبختی بودم

اگه جوابتو ندادم بدون در حد هم کلام شدن هم نبودی...همجنسگراها ریپ نزنید و تو تاپیکم نیاید ممنون