2777
2789
عنوان

زندگی بعد از طلاق

440 بازدید | 49 پست

گاهی خیلی دلم میگیره ...بیشتر دلتنگیم به خاطر پسرمه ، با اینکه میدونم پدرش خوب مراقبت میکنه ازش ولی گاهی خیلی سخت میشه برام 

من از این جا خواهم رفت ...و فرقی هم نمی کند فانوسی داشته باشم یا نه ، کسی ک میگریزد از گم شدن  نمیترسد ...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسی این پیامو با اجازت محض اطلاع دوستان گذاشتم💚

توجه توجه🚫

ما با عضو شدنمون توی نی نی سایت و کامنت گذاشتنمون و حتی با ایجاد کردن تاپیک باعث میشیم خانم مونا تهرانی کسب درامد بالایی داشته باشن✅️

اما متاسفانه به حقوق ما کاربرا اصلا احترام نمیزارن❌️

۱- شرایط حذف تاپیک تغییر کرده❌️

۲-شرایط تعلیق ها تغییر کرده❌️

۳-حذف تاپیک به عهده خودمون نیست❌️

اصلا اینا به یک کنار که یه چیز مفید وارد نکردن که هیچ این سایتو بدتر کردن

لطفا لطفا لطفا لطفا به عنوان یه کاربر که به شما احترام نمیزارن تاپیک نزنید،پست نزارید .

این متن رو کپی کنید و توی تاپیکا بزارید تا همه متوجه بشن

اینجا پادگان نیس،ی کوچولو تحمل کنین تاپیک نزنین مگر ضروری،ک تبلیغاتشون خاک بخوره بفهمن اینجا باوجود ما سایته و باید ب حقوق ما احترام بذارن

سلام علیم. خوبی قشنگم ۱۱. روز ازت. هیچ خبری. ندارم عیب نداره فقط بگو. دلت برام تنگ نشده آخه میدونی چیه من خیلی دلم برای صدات چشای قشنگت تنگ شده بازم عیب نداره. علی جونم. میگما کیمیا شبا خوابش نمی‌بره. توهم خوابت نمیبره نه ؟ راستی. نقاشیتو کشیدم سایز بزرگ قاب کردم تو اتاقم قرار بود بیای نظر بدی ایراد بگیری. بیا بازم با لحن شیطنت امیزت بگو من بد کشیدم تهش بیا بغلم کن
نمیتونی هرچند وقت یبار ببینیش؟

چرا فقط در حد دیدن ولی نمیزاره بیارمش پیش خودم 

من از این جا خواهم رفت ...و فرقی هم نمی کند فانوسی داشته باشم یا نه ، کسی ک میگریزد از گم شدن  نمیترسد ...
چند سالشه اصلا نمیبینیش؟ چرا جدا شدی؟

چرا خیلی کوتاه می بینمش

خیلی بد دل بود و برای من ارزش قائل نبود 

2810