2777
2789

🔴🚫🔴🚫🔴🚫🔴🚫عزیزم بخدا یه دست صدا نداره بیا صدای همدیگه باشیم با هر پست ما میلیون ها پول توو جیب این مسئول و مدیر سایت میره بعد اصلا به حق ما کاربرا احترام نمیذارن 

بیا تاپیک نزنیم‌دیگه 🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺

🔴🚫🔴🚫🔴🚫🔴🚫🔴ما میاییم سوال شخصی میپرسیم داستان زندگیمون میگم نیاز به راهنمایی داریم عکس شخصی میذاریم ولی نمیتونم پاک کنیم حتی یه گزینه حذف وجود نداره اگه شناسایی بشیم آبرومون میره 🔴🚫🔴🚫🔴🚫🔴🚫🔴🚫🔴

میشه راهی دارید بگید خوشگلا واسه سیاهی و گودی زیر چشم چی خوبه میدونی بگو❤️⚘️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2803

قشنگه بازبه مدل موهاتم بستگی داره

هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن.                                                         * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*.   موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎
2804

اسمش نمیدونن ولی قشنگه

یه موجودی از خودم بگم   فدا مدا همه نی نی سایتیام      سعی میکنم انرژی مثبت بدم ✌️✌️نیاز به درد و دل داشتی و خانوم بودی درخواست دوستی این کاربری فعاله و من گوش شنوات میشم 😘😘😘😘با افتخار محجبه💕💕ما یا هموطنیم یا هم عقیده پس بینمون دیوار نکش💓💓💓
2805

توجه توجه🚫🚫

⛔⛔ما با عضو شدنمون توی نی نی سایت و کامنت گذاشتنمون و حتی با ایجاد کردن تاپیک باعث میشیم خانم مونا تهرانی ✅کسب درامد بالایی داشته باشن✅️

اما متاسفانه به حقوق ما کاربرا اصلا احترام نمیزارن❌️

⁉️🔴- شرایط حذف تاپیک تغییر کرده❌️

🔴۲-شرایط تعلیق ها تغییر کرده❌️

🔴۳-حذف تاپیک به عهده خودمون نیست❌️

🔴🔴اصلا اینا به یک کنار که یه چیز مفید وارد نکردن که هیچ این سایتو بدتر کردن🔺🔺

🔴🔴لطفا لطفا لطفا لطفا به عنوان یه کاربر که به شما احترام نمیزارن تاپیک نزنید،پست نزارید .🔺🔺

🔴🔴این متن رو کپی کنید و توی تاپیکا بزارید تا همه متوجه بشن🔺🔺

⛔🚫⛔🚫ما اینجا زندگی شخصیمون میذاریم نباید یه گزینه برا حذف عکسهای شخصی و داستان زندگیمون باشه تا شناسایی نشیم ⛔🚫⛔🚫

2801