2777
2789
عنوان

چه جمعه ای شد اه

105 بازدید | 9 پست

از صبح که بیدار شدم دوتا قوری چایی تموم کردم ناهارم نخوردم گشنم نبود الانم دراز کشیدم حس بلند شدن نیست دلم میخاد بخابم میترسم بلند شم دلم بدجور بگیره کسیم خونه نیست چیکار کنم از صبح تو گوشیم؟؟؟؟؟؟؟؟ دیوونه شدم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803

پاشو پنجره باز کن یه دوش بگیر. کمد لباسهات را نگاه کن ببین چیزی هست برا مرتب. کردن یا دور انداختن پاشو تا لنگ کفش پاشنه بلند برنداشتم پاشدی. خبرم کن هوووفففف 

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    
2804
🤣🤣🤣حال ندارم پاشم برم دستشویی از ۲ ساعت پیش

بیا پس خودم برات بکشم پایین تشت طلا بیارم وآفتابه طلا بشورمت سرجات مگه فلجی بلند شو میدونی از بدترین وبدترین کارها دسشویی نگه داشتن هست  برو سرچ کن ببین چه عاقبتی داره دیگه یه قطره شاش نگه نمیداری

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.