2777
2789

موضوع خیلی ساده است ، این سایت جزو سایت های پربازدیده! چه نیازی هست که دیگه به حرف کاربرها گوش کنه ؟ ببینید

1.اگه دقت کنید ، به طور متوسط در هر دقیقه ؛5 تاپیک توی این سایت توی بخش تبادل نظر منتشر میشه و برای یک ساعت میشه حدود 300 تاپیک رو برای یک روز کامل حدود 7.200 تاپیک ، در ماه حدود 216.000 هزار تا ، کدوم سایت ، دقیقه ای اینطور تاپیک زده میشه و پویا هست؟ یه بازدید مفت ، من به چی اعتراض دارم؟ مگه روزی که اومدم توی سایت اون تیک رو نزدم که قوانین مشخص شده از طرف سایت رو قبول دارم؟ یه بار من یه تاپیک زدم و بند به بندش رو براتون اوردم اونجا حداقل اگه مثلا 10 بار گفت سیاست حفظ محتوا ، یکی دوبار گفت که حذف تاپیک یا تعلیق کاربر ، بهش دقت کردین اصلا؟

2. شما نسبت به قوانین اعتراض دارین ؟ اکی بفرمایین بیرون ، تعلیق کنید خودتون رو ، یه کاربر دیگه جای شما رو در سایت میگیره ، باور نمیکنید؟ باشه پس از شما سوال میپرسم ، کاربرهای قدیمی سایت و نینی یارها به خوبی به خاطر دارن ، نینی سایت در بازه های زمانی ای در قدیم ( قبل کرونا ) جشن میگرفت و از کاربرهای برتر تقدیر میکرد که عکس هاش توی همین سایت همچنان هست ، میشه بفرمایین اون کاربرها الان کجا هستن؟ اونا نیستن و یه عده دیگه جاشون رو گرفتن و این یعنی کاربر مهم نیست ، اون نشد یکی دیگه.

3.توی سایت گفته که مثلا سیاست ایجاد سایت برای بانوان بوده ، اکی ولی واقعا این سیاست هنوزم توی سایت هست؟ یعنی فقط جامعه هدف سایت بانوان هستن؟ تولید محتوی سایت فقط بانوان هستن؟ نه ، جامعه هدف بزرگتر شده ، شده بانوان و اقایان ، پس تولید محتوا به سمتی رفته که جامعه هدف اقا هم درگیر بشه ، خب که چی؟ یعنی بازدید بیشتر یعنی یه اقایی توی گوگل یه موضوعی رو میبینه که براش جذابه پس وارد سایت میشه و ترغیب میشه عضو سایت بشه ، بعد اینطوری بازدید سایت بالاتر میره، بازدید بیشتر یعنی پول بیشتر ، در کانون توجه بیشتر ، گرفتن تبلیغ بیشتر ، کسب درامد بیشتر . چرا سایت باید سیاست خودشو فدای چندتا کاربر کنه که مثلا اعتراض دارن به سیاست سایت؟ ناراحتن جمع کنن برن ، باور نمیکنید؟ اکی ادامه اش رو بخونید.

4.من از 1400 اومدم توی سایت و به خوبی یادمه توی تاپیک کاربرشکلات فرانسوی ، نینی یار 5 قول داده بودن که حذف تاپیک رو برای کاربرها بگیرن ، الان چه سالی هست؟ اونو ولش کنید ، خانم تهرانی توی تاپیک های اعتراضی کاربرها چی گفته بودن؟چه قولی داده بودن؟ برای چه تاریخی بود؟ بازم اونو ولش کنید ، کاربرانی که دو سال اخیر عضو سایت شدن مگه یادشون نیست که در هفته 7 روز اقلا 4-5 روزشو میشد حذف تاپیک کرد ، الان چند روز شد؟ اینا یعنی چی؟ یعنی همون سیاست حفظ محتوا که گفتم و اینا هر کاری میکنن تا محتوا حفظ بشه و به سختی حذف بشه.

5.حالا شما جای مدیریت سایت ، همه چیز توی سایت سرجاشه ، بازدیدها اکیه ، تبلیغات اکیه و حتی بیشتر شده ، بیکاره بیاد جواب بده ، یه سوال ، اصلا به تاپیک های خود مدیریت سایت دقت کردین؟ ایا اصلا کسی دیده جواب کامنت ها رو بده؟ دیدین شماها جواب بده یا نه؟ من ندیدم. 

6.هر موضوع حاشیه ای  چالشی حتی اعتراض کاربرها به حذف تاپیک که باعث میشه سایت های دیگه درباره این موضوع درباره اش حرف بزنن بازم تبلیغ این سایته ، چی از این بهتر. مگه نه . من اعتراض دارم؟ خب برم جای دیگه ، یه کاربر دیگه میاد جای منو میگیره.چیزی عوض میشه ؟ نه. 

7.نینی یارها هم کارمندان این سایت هستن که پیرو قوانینی که سایت و مدیریت مشخص میکنه حرکت میکنن ، بارها گفتن که اعتراض کاربرها رو به مدیریت منتقل میکنن و اخرین بار نینی یار 5 گفتن که نظرشون نسبت به اینکه کاربر بتونه تاپیکش رو خودش حذف کنه ،  مثبت شده ، تازه مثبت شده. قبلش وعده های مدیریت سایت رو به خاطر بیارین ، چی گفته بود؟

8.در مورد سیاست حفظ محتوا من اصلا یه سوال دارم ، سیاست سایت اینه که هر تاپیکی با هر موضوعی هر جور شده توی سایت بمونه مگه اینکه خیلی اوضاعش خراب باشه ، باور نمیکنید؟ چرا روزهای حذف تاپیک رو کم و کمتر کردن؟ تا جایی پیش رفت که حتی چیزهایی مثل بولد کردن متن و رنگی کردن و این چیزا رو هم برداشتن.چرا؟ لینک رو من میگم اکی ، این چیزا رو چرا برداشتن؟

9.من ناراحتم؟ از چی؟ از چیزی که خودم روزی که اومدم توی سایت قبولش کردم؟ میتونم به راحتی برم و یه کاربر دیگه بیاد جای منو بگیره. اتفاقا چون جامعه هدف داره بزرگتر میشه ، روز به روز کاربرهای بیشتری داره جذب میکنه. 

10.اصلا دقت کردین که هر کاربر دوست داره یه استار توی سایت بشه و بیشتر توی چشم بیاد و کارهایی که میکنه ناخواسته در جهت پیشبرد و دیده شدن بیشتر سایته؟ مثلا من تاپیک معرفی کتاب میذارم ، خب من دوست دارم این کار رو ولی در نهایت این به نفع سایته و یه سیکل یا چرخه ایجاد میکنه ، و حالا نه اون هر چیز دیگه ای ، فکر میکنید سایت غیر از کاربران ثابت چقدر کاربر های خاموش داره؟ به بازدید های تاپیک هاتون دقت کردین که چطور یه تاپیک مثلا 100 تا بازدید کننده داره ولی فقط 50 نفر انلاین هستن داخلش؟ بله اینجا هم سایت موفق بوده. در جذب مخاطب چه کاربران عضو و چه کاربران خاموش خودش.

در نهایت امیدوارم مسئولای سایت به وعده هایی که دادن عمل کنند

انشالله

ninisite.blog.ir / دیگه تو نینی سایت نیستم و فعالیت ندارم اینجا

اگه ماها نیاییم اینجا و فعالیت مونو کم کنیم شاید یه تکونی به خودشون دادن 

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اگه ماها نیاییم اینجا و فعالیت مونو کم کنیم شاید یه تکونی به خودشون دادن 

.

.

شرکت نوکیا هم یه زمانی غولی برای خودش بود و فکر میکرد تا اخر همینطور می مونه و توجهی به سایت های رقیب نداشت

الان اسمی از نوکیا نیست

.

.

این سایت همینطور ادامه بده مثل نوکیا میشه

یه چیزی هم بگم براتون شاید جالب باشه 

من سابقه وبلاگ نویسی از سال 90 رو دارم و توی وبلاگهای مختلفی از بلاگفا و پرشین بلاگ و بلاگ بیان و بلاگ اسکای بودم یعنی میدونم چطوره

.

.

توی یه بازه ای ، بلاگفا تصمیم گرفت که سرورهاشو به روز کنه ولی یه مشکل فنی پیش اومد و ارشیو خیلی از سایت ها از دست رفت ، مثلا بک اپ برمیگشت به 2 سال قبل و اینطوری وبلاگ هایی که در طول این دو سال ایجاد شده بودن کلا حذف شدن و این برای مدیریت بلاگفا خیلی گرون تموم شد و همون زمان خیلی از کاربرهای وبلاگ نویس از بلاگفا به سرویس های دیگه مهاجرت کردن که یکیش بلاگ بیان شد ، منتها نکته جالب اینجاست که بلاگفا با بلاگ بیان لج شد و تصمیم گرفت که لینک اون رو بعنوان تبلیغ یا اسپم معرفی کنه و نمیذاره کسی ادرس وبلاگ بیانش رو توی کامنت بلاگفا ارسال کنه ، ادرس بذاری میگه  کامنتت اسپم هست و نمیفرسته اون رو.

11.این سایت دیگه کاربر محور نیست ، بازدید محوره

من بیننده هستم ، تاپیک بزنید اعتراض کنید ، در نهایت تعلیق هر کاربر فقط یک دکمه است و یه کاربر دیگه میاد و روز از نو ، روزی از نو ، یه سیکل ایجاد شده ، و همه این حاشیه ها بازدید بیشتر برای سایت به همراه میاره. اعتراض تون رو هم میبینم ، ببینیم که تهش چی میشه . انشالله که بشه ولی تا الان که نتیجه چیز دیگه ای بوده.

@مونا_تهرانی    

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

بیشتر ببینید

حذف_تاپیک_حق_ماست#  

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

بیشتر ببینید
@مونا_تهرانی    

.

.

سلام

اینجا که هیچی ، ایشون هیچ توجهی به پست های خودشون توی تاپیک های خودشون هم ندارن

احتمالا میاد میبینه که 500 بار تگش کردن ، یه بار باز میکنه و میبنده ، تموم شد و رفت

@مونا_تهرانی    سلام ، درست میگم خانم تهرانی؟ اگه اشتباه میگم این پست رو لایک کنید. امروز که تعطیله فردا و فرداها این پستم رو لایک کنید. .  

حذف_تاپیک_حق_ماست#  

.

.

میترسم اخر سر من و شما رو و هر کی از این مدل تاپیک ها بزنه با هم تعلیق کنن تا دیگه از این کارها و پست ها و تاپیک ها نزنیم

. . شرکت نوکیا هم یه زمانی غولی برای خودش بود و فکر میکرد تا اخر همینطور می مونه و توجهی به سایت ه ...

👍👍

نه آنقدر نزدیک است که قلب آرام گیرد و نه آنقدر دور که رشته‌های امید پاره شود.                                     

چرا باید اجازه ی حذف تاپیک بدن؟ الان توی گوگل هرچی سرچ کنی تاپیک مربوطه اش توی نینی سایت میاد 

در نهایت حرف من و شما و هزاران نفر دیگه هم مهم نیست چون بقول شما ما نشد یه سری دیگه 

چرا باید اجازه ی حذف تاپیک بدن؟ الان توی گوگل هرچی سرچ کنی تاپیک مربوطه اش توی نینی سایت میاد  ...

.

.

سلام

من اون اوایل با اکانتم یعنی همین samir_a یه تاپیک زدم به اسم " از زبان ادمین " که 2 پارت داره 

اونجا قوانین سایت رو بند به بند اوردم ، توی صفحه دوم از تاپیک "از زبان ادمین 2 " دقیقا اوردم که توی قوانین اومده که سیاست حفظ محتوا چقدر برای سایت مهمه

و ما تایید کردیم که قوانین مورد تایید ماست ، بعد الان داریم به قانونی اعتراض میکنیم که امضای ما تهش بوده

چرا باید اجازه ی حذف تاپیک بدن؟ الان توی گوگل هرچی سرچ کنی تاپیک مربوطه اش توی نینی سایت میاد  ...

.

.

صفحه دوم از لینکی که گذاشتم رو بخونید

متوجه میشین