2777
2789

چکار کنم از کجا بیارم بعد داروخانه انلاین معتبر میشناسید؟

خدا رو هزار مرتبه شکر که   به آرزوم  رسیدم و بعد از ۱۴۰۴ شوهرم فقط و فقط عاشق منه و دست از خیانت بر داشته و خانوادش دیگه نمیتونن تو زندگیمون دخالت کنن و تا اخر عمر با بچمون بهترین زنگی که سرشار از عشق و محبت داریم الهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۴ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

داروخانه مثبت سبز معتبره

بداخلاق‌بودنوکہ‌همه‌بلدن اگہ‌زرنگی‌توهرشرایطی‌خوش‌اخلاقی‌ات روحفظ‌کن 🌱 -شهیدمحسن‌حججی اَللّٰـهـم‌َعـجِّـل‌‌ْلِوَلیِڪ‌َالْفَرج️

چه برندی؟ میخای بخرم برات پست کنم؟ من قبل عید برا بچم همین کارو کردم الان اینجا پر شده

من یه دختر ۲۴ ساله ام که ۴ ساله مزدوج شدم دارم با قدرت تمام به سمت هدف هام میرم🥰 امیدوارم خدا همیشه پشتم باشه. خوشحالم که تو این سایت کلی دوست خوب دارم

میگن بچه بیار شیرخشک نیست خدالنتشون کنه

خب الان بچه گشنه بمونه کی جواب گوعه

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐

با کدملی  میدن که

برای پسرم دکتر نوشت  بدون لاکتوز

کدملی شو ثبت کردن گفتن هر ماه جیره داره  بیایید ببرید

طعمشو دوشت نداشت دیگه نگرفتیم

یُورولمیشام اِله یورولمیشام کی  اُوزوم اُوزومه یازیخ لیغیم گَلِی

من از داروخانه آنلاین مثبت سبز قبلاً گرفتم

جدیدا از داروخانه هلال احمر میگیرم شاغلم وقت ندارم توو صف داروخانه واسه یه دونه شیرخشک دو ساعت بمونم

از داروخانه هلال احمر می‌دونن شاغلم همکاری میکنن چندتا بهم میدن

منم گیرم نمیاد چند هفته‌س الان دوتا بیشتر ندارم خدا کنه زودتر بیارن

معلوم نیست چیکار میکنن شیرارو

خدایا، تنها آرزویم این است که فقرا نازا شوند. و از این پس هیچ فرزندی در خانواده ای فقیر به دنیا نیاید‌.

بنظرم بخاطر قیمت یارانه ایش قاچاق میشه. سوپرمارکت بازارچه مرزی شیرخشکو به دو برابر قیمت یارانه ای به هر تعداد که بخوای میدن. درصورتی که داروخانه با ثبت کدملی یکی بیشتر نمیده.

چه برندی؟ میخای بخرم برات پست کنم؟ من قبل عید برا بچم همین کارو کردم الان اینجا پر شده

نان ۳  تو شهرتون هست قیمتش چقد

خدا رو هزار مرتبه شکر که   به آرزوم  رسیدم و بعد از ۱۴۰۴ شوهرم فقط و فقط عاشق منه و دست از خیانت بر داشته و خانوادش دیگه نمیتونن تو زندگیمون دخالت کنن و تا اخر عمر با بچمون بهترین زنگی که سرشار از عشق و محبت داریم الهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۴ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜

نان ۳  تو شهرتون هست قیمتش چقد

من ببلاک۱ میدم برات میپرسم خبر میدم

من یه دختر ۲۴ ساله ام که ۴ ساله مزدوج شدم دارم با قدرت تمام به سمت هدف هام میرم🥰 امیدوارم خدا همیشه پشتم باشه. خوشحالم که تو این سایت کلی دوست خوب دارم