2777
2789
عنوان

دوستان بنظرتون کیسه آبم چیزی نشده ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 239 بازدید | 31 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

😁کیسه آب ماهای آخر پاره میشه الان کیسه اب در حد پاره شدن نیست،،پس استراحت کن ،سرپا نباش

نگو این حرفو 

به منم دوازده هفته همین حرفو زد یه پزشک طب سنتی 

بچمو از دست دادم

بچه از اول هفته چهار کیسه آب داره 

چند هفته بودی اینجور شد؟بعنی سرم بزنن درست میشه ؟من الان هشت هفته هستم 

هفته دوازده بودم 

یه دکتر احمق طب سنتی گفت کیسه آب الان نداری و فلان 

نرفتم دکتر برگشتم شهرمون دیگه دیر شده بود

بچه بزور تا هفته شونزده موند و مجبور شدم سقط کنم

به حرف هیچکی حتی منم گوش نکن 

فردا برو دکتر 

تا هفته شانزدهم چیکار میکردن ک‌ موند ؟سرم میزدن؟استراحت مطلق بوذی؟

خودشون تشخیص میدن قابل ترمیم باشه بستری میکنن سرم میزنن 

ان شاءالله که مال شما چون هنوز خیلی کوچولوعه اصلا این‌چیزها نباشه و صحیح سالم باشه

استرس نمیخواستم بدم ولی چون خودم ضربه دیدم گفتم بگم پیگیر باشی 

ببخشید فضولی نمیخوام بکنم اما چندبار خواستم بگم بهت تو امضات هر دوتاشو نوشتی حد شناش من وسواس دار ...

دمت گرم درستش گردم❤️

هرچند وقت یکبار چک کنید...شبیه اونی که ازش بدتون میاد نشده باشید....
هشت هفته

اوه خیلی زوده برا کیسه اب من دوازده هفته بودم دکترگفت ادراره درصورتی که من دوسن روز قبلش یه سونو داده بودم هماتوم پنج داشتم این اتفاق افتاد هماتومم رفت . چیزی نیست نگران نباش

خدایا ممنونم برای همسر مهربونم و هدیه هایی که بهمون دادی از وقتی مامان شدم انگار من تازه فهمیدم معنای عشق رو ، انگار این عشق فرق داره جنسش ♥️🤍🧡. لبخند بزن ای همه ی دارو ندارم من غیر تو با کل جهان کار ندارم  ♥️🤍🧡 تو ماهِِ  زیبای منی از آسمونا اومدی تموم دنیا رو دارم تو که به دنیا اومدی 🧡🤍♥️ دنیای من از عشق لبریزه🤍
2810