یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
انگلستانم. بله راضی ام. فکر می کنم از دایره ی دوستان و همکلاسی های سابقمم هم اکثرا اونایی که مهاجرت کردن راضی ترن. البته چند نفری هم هستن که اصلا حاضر نبودن و نیستن مهاجرت کنن. منم خیلی فکر کردم و به هر حال زندگی تو کشور دیگه مشکلات خودش رو هم داره و منم بعضی وقتا به اینکه چه چیزایی رو از دست دادم فکر می کنم اما روی هم رفته با توجه به شرایط و روحیاتم تصمیم درستی بود.
دوستان اگر اطلاعات در زمینهی مهاجرت و ادامه تحصیل و... میخواین لطفا یا پست بذارید تگم کنید یا توی یکی از تاپیکهام کامنت بذارین که بتونم بقیه رو که سوال مشابه دارن ارجاع بدم و یک سوال مشابه رو چندین بار در خصوصی جواب ندم.
دوستان اگر اطلاعات در زمینهی مهاجرت و ادامه تحصیل و... میخواین لطفا یا پست بذارید تگم کنید یا توی یکی از تاپیکهام کامنت بذارین که بتونم بقیه رو که سوال مشابه دارن ارجاع بدم و یک سوال مشابه رو چندین بار در خصوصی جواب ندم.