2777
2789

اسی جان میتونم بپرسم چندتا بچه داری؟! 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم چیکار کردی رفتی مدرسه

ئه من کوردم له نه‌ته‌وه‌ی مردم روله‌ی کاوه‌ی اسنگرم❤️‍ من آنقد بزرگوار نبودم که از اهانت ها بگذرم ، اما سرانجام فراموش میکردم . و انکه گمان میبرد از اون بیزارم مبهوت میشد انگاه که میدید لبخند زنان به او سلام میکنم برحسب سرشتش عظمت روحم تحسینش را برمی انگیخت یا خفت منشم را خوار میشمرد غافل از اینکه علت رفتارم ساده تر از این حرف ها بود من حتی نامش را فراموش کرده بودم🙃        نه محبتشان قصریست نه نفرتشان قبری،نه لبخندشان تاجی،نه طعنه شان تبری، تو راه خویش برو بی نیاز از نگاه که تو پادشاهی حتی بی قصر و سپر .                                        بگذار دل اگر خواست مهر بفروشد یا خشم بریزد به هر رهگذری تو خود بشناس که ارزش تو نه به عشقِ ناپایدار است نه به نفرت عبوری🫠                                                 با کسیکه سعی میکنه تحقیرت کنه تا خودشو بالاببره بحث نکن اون خیلی وقته بی ارزشی خودشو فهمیده :) 

بیشتر ببینید

عزیزم تاپیکتو خوندم وای خیلی حالم بد شد واقعا اعصابم خورد شد آخه آدم اینقدر باید عقده ی بیشرف باشه که یه بچه رو اینجوری تنبه کن این آدم نیست این شیطان در پوست آدم کاش من تو شهرتون بودم می اومدم حالشو می‌گرفتم این زنیکه باید از کار بیکار بشه تا بدونه دنیا دست کیه بخاطر خودشیرینی برای یکی دیگه اینجوری دیگه رفتار کنه تا ابد باید زجر بشه عذاب وجدان داشته باشه من الان پر خشمم بخدا خدا هزار بار لعنتش کنه چیکار کردی حساب زنیکه رو گذاشتی کف دستش زنیکه بیشرف 

بی وجدان عوضی 

دخترت چطوره 

خانوم مدیرو چیکارش کردی؟؟ بگو که دیگه زنده نیست فقط

هیفا خانم که بهش بگن باید بهش بگن زنیکه بیشرف حرومزاده خدا کنه چند مدت بیفته زندان بعدش تا ابد از کار بیکار بشه تا دفعه دیگه همچین غلطی نکنه عقده هاشو سر بچه بیگناه خالی نکنه واقعا اعصابم خورده 

اسی من قلب درد گرفتم

التماست میکنم بگو چیکار کردی 

کاش شماره اون خاک بر سرو بدی من زنگ بزن فوش بدم وااااییییی

یه خانومی بچه معلول داشت دور از جون دختر شما 

معلم داخل مهد موهای پسر رو کشیده بود

پسر به مامانش میگه مامان زنگ معلم میزنه معلم میگه بچه ی تو توهمی هست خانوم بیچاره گریه میکنه میگه بچه من معلولیت دارع اما توهمی نیست خلاصه 

باورت میشه چند روز بعد معلم زنگ میزنه میگه به پسرت بگو حلالم کنه

پسر هم نمیبخشه به نظرم

معلمه گفته بوده اتفاقات بدی دارع برام میفته بگو حلالم کن

فشارم بالا رفت بخدا تاپیکتو خوندم امیدوارم فقط رفته باشی که که زنیکه رو جرواجر کرده باشی.نگو که شکایت نکردی

❤️چجوری میشه یکی رو که بیشتر سالای عمرتو باهاش زندگی کردی اینقدررر نامرد ازآب در بیاد❤️چقدر سکوت سخته وقتی پراز حرفی ❤️تراپیستم عجیبترین جمله ی ممکن رو بهم گفت :"《 میدونی چرا تغییر سخته؟چون ادمی رنج آشنا رو به خوشی ناآشنا ترجیح میده.از دایره ی امنت بیرون بیا 》 سقوطی مبهم در میان اقیانوس طوفانی مغز💥                             میدونم آخر قصه تلخ این روزام شیرینه..یه حسی ته دلم داره میگه تو کمکم میکنی میدونم .ایمان دارم بهت...تو از اعماق دلم خبر داری.خداجونم شکرت برای تمام داشته ها...✌️✌️
بیشتر ببینید

اسی جان تاپیکت قفل بود دلم طاقت نیاورد 

چکار کردی؟

پارسال بچه من کلاس دوم بود مدیرشون داشت ازشون آزمون میگرفته سوال هارو یکی یکی می‌خونده بچه من جواب یکیشونو داده اینم بهش گفته بود خفهههه بقیه بچه ها زده بودن زیر خنده

پسرم خیلی خجالت کشید بود 

یعنی خدا شاهده فرداش رفتم مدرسه اقای مدیر با سن بالا از پسرم عذر خواهی کرد

حتما پیگیر کن

بخاطر دخترت 

اسی سلام 

من تاپیکتو الان دیدم 

این اتفاق برای داداش منم افتاده بود داداشم الان لیسانس ولی هنوز یادشه که اون مدیر اینو خوابونده بود رو میز و چاقو گذاشته بود زیر گلوش

داداشم چند روز بود مدرسه نمیرفت و تو خواب حرف میزده

اخر مامانم و بابام و داییم میفهمن که مدیرشون اینکارو کرده اینقدر پی شو گرفتن دادگاه کشی کردن که آخر اون مدیر و از کار بیکار کردن و تبعیدش کردن به یه جای دور تا چند سال پیش تو شهرمون نبود الانجدیدا اومده دوباره

ببین خواهش میکنم برو پی شو بگیر بزار بچت وقتی بزرگ شد بگه مامان و بابام پشتمن برو اون مدیر ل. ا. ش. ی رو هم دهنشو سرویس کن

۱۴۰۱/۸/۲۵بهترین شب زندگیم شب عروسیمون♥️خوشا‌صبری‌که‌پایانش‌تو‌باشی پسرم اوس کریم ناموصن کی بغلت می‌کنه که انقد آرومی:))خدا جونم ممنونم پسرم سلامت اومد تو بغلم😍😘۱۴٠۲/۶/۲۸
بیشتر ببینید

استارتر تاپیک رو قفل کرده بودی ..خواستم بگم برو قانونی هم ازش شکایت کن حتماااااا آتیش گرفتم تپش قلب گرفتم .‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌فکر میکنم اگر با دختر منم چنین رفتاری میشد حتما دستم به خون مدیره آلوده میشد 

خدایا دوستت دارم

عزیزم من معلمم وظیفه خودم دونستم بهت بگم

حتما حتما تا دیر نشده دخترتو ب روان شناس ارجاع بده

و اینکه از مدیر نگذر شکایت کن و به اموزش پرورش اطلاع بده

همونطور ک خودتون گفتین بچتون ضربه بدی خورده و تا مدت ها این قضیه باهاش هست

دانش اموز این چنینی داشتم بخاطر بدرفتاری معلم سال های پیش بعد از چند سال هنوووز سختش بود پای تخته بیاد وقتی میومد تموم تن ش میلرزید شدیدا استرسی بود و سه سالی میشد تحت نظر روان شناس بودش

....‌