2777
2789

سلام من تو یک شهر کوچیک زندگی میکنم اینجا دفتر خدمات الکترونیک پلیس+۱۰ یا نمایندگی بیمه نداره و مردم شهر من برای انجام خدمات این دوتا شغل باید به خود استان مراجعه کنن  و میدونم این دوتا تو شهر من جواب میده و کار مردم را راحت میکنه ولی هیچ گونه اطلاعاتی ندارم نمیدونم برای راه اندازیش چه کاری باید

انجام داد و اگر اینکه شرایطش را نداشته باشم میتونم شخص دیگری رو واسطه قرار بدم تا برام جواز بگیره برای راه اندازی  لطفا هر اطلاعاتی که از این مشاغل دارین راهنماییم کنید 

اگه داستان تنبیه بچت راسته بی ارزه ترین مادر دنیا هستی اگه کاری نکنید که سر صف مدیر از بچت معضرت خواهی نکنه 

اول که برو مدرسه را بگیر سرت بعدم برو آموزش پرورش بگیر سرت سلیطه بازی در بیار زنگم بزن پلیس گزارش بنویسه برات برو شکایت کن ازش یعنی چی آمدی بچه زهلش آب میشد کی جواب گو بود یا لکنت یا شب ادراری بمونه پشته بچه به غیر از ترس و خجالت کشیدن و..... همیشه از مدرسه فراری میشه 

زنیکه عوضی انگار بخشدار براش ...گذاشته که طرف دخترشه والا 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اسی سلام خوبی

چیکار کردی، مدیرو اخراج کردن؟ به سزای عملش رسید؟ 

وقتی متوجه احمق بودن طرف مقابلم میشم دیگه باهاش همکلام نمیشم،چون یسری هاشون توهم بسیار بدی به اسم "توهم دانستن" دارن 

رفتی دهن اون ح روم زاده رو سرویس کردی؟

استغفرالله ربی و اتوب الیه💚 به سلیمان جهان از طرف مور سلام به حسین از طرف وصله ناجور سلام السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین💚 اللهم عجل لولیک الفرج 💚میشه برای سلامتی عزیزانم یه صلوات بفرستید!؟