2777
2789
عنوان

می‌خوام از نامزدم جدا بشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1963 بازدید | 85 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسی اولین رابطه رو با خودش داشتی؟  اگه اره پس از چی میترسی؟

آره با خودش داشتم از این میترسم ک همینطوری ک الان داره میزنع زیرش پیش همه بگه و اونا فکرای دیگه ای راجبم کنن شهر کوچیکه همه هم منتظر حرف زدن 

البته اینم بگم اینا مال شهر ما نیستن از ی شهر نزدیک دیگه اومدن وقتی مامانش خیانت کرده ب پدرش و پدرش حین خیانت جنسی مچ زنش گرفته مجبور شدن بیان اینجا ابروشون اونجا رفته 

همه اینا رو بهش گفتم درخواست طلاقم دادم  ولی متاسفانه بلاگره و از اینش میترسم ک آبرومو ببره چو ...

اگر مشکل روانی داره واقعا،شنبخ صب سریع برو کلانتری ،و فتا‌ بگو امکان داره از طریق مجازی ابرو ریزی کنه،اونا خودشون تهدیدش میکنن گ نباید فضای مجازی حرفی از شنا بزنه

سر ایکه باکره نیستی زنش نشو بدبخت میشی

سر این نبود ک زنش شدم سر این زنش شدم ک‌ دوسش داشتم و هنوزم دارم ولی کم آوردم وقتی خودم دارم خرج خودمو میدم این حرفا رو دیگه چرا بشنوم وقتی دارم اینا رو می‌نویسم اشکام خود ب خود سرازیر میشه 

اگر مشکل روانی داره واقعا،شنبخ صب سریع برو کلانتری ،و فتا‌ بگو امکان داره از طریق مجازی ابرو ریزی کن ...

ممنون آره شنبه ک باید برم دفتر قضایی دادخواست طلاق رو ثبت کنم میرم و میگم

چون دو سال و نیم هر شب و روز کنارش بودم کلی تفریح و گردش و خاطره خیلی وابستشم تازه دور کارای عروسی بودیم ک این اتفاقا افتاد 

دو روزه خونه بابام انگار احساس غریبی میکنم انگار راحت نیستم همش گریه میکنم افسرده شدم سخته بنظرتون چقدر طول می‌کشه فراموشش کنم

سر این نبود ک زنش شدم سر این زنش شدم ک‌ دوسش داشتم و هنوزم دارم ولی کم آوردم وقتی خودم دارم خرج خودم ...

ببخشید ای خاک تمام عالم تو اون دوست داشتن آخه من جای بابات بودم تو اون سن حبس ات میکردم تو خونه تا از سرت بپره

کاربر سال 98 هستم به خاطر یک جمله تعلیق شدم 🙃😑

تو جدا نمیشی

وقتی اون همه مشکل دیدی و عقد کردی،الان که چیزی نیست!

دیگه حتی حرمتی بینتون نیست با زشت ترین کلمات با هم حرف میزنین،از نوع چت هم مشخصه واسه بار اول نیست و واسه هردوتون این ادبیات عادیه.

چند روز دیگه دوباره خودت میری طرفش

ازدواج میکنین 

به همین روند ادامه میدی

و بعد از بچه دار شدن میگی من چکار کنم؟ اونموقع ۱۶ سالم بود اشتباه کردم،۱۸ سالم شد دوباره اشتباه کردم و ادامه دادم، الان که چندسال گذشته و بچه دارم دیگه نمیتونم برم خونه پدرم چکار کنم؟؟؟؟؟؟

تو جدا نمیشی وقتی اون همه مشکل دیدی و عقد کردی،الان که چیزی نیست! دیگه حتی حرمتی بینتون نیست با زش ...

نه جدا میشم آره دعوا زیاد داشتیم ولی بار آخره تمومش میکنم دیگه نمیتونم تحمل کنم اون موقع هم فک میکردم درست میشه گفتم برای زندگیم تلاش کنم شاید درست شد میبینم داره روز ب روز بدتر میشه 

2810