2777
2789
عنوان

می‌خوام از نامزدم جدا بشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1963 بازدید | 85 پست

لایک کنید

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دو روزه اومدم خونه بابام مامانش هی میزنه ک برگرد امروزم دعوتم کرد خونشون ک نرفتم قرار بود خرداد عروسی کنیم 

دو روز قبل سر این بحثمون شد ک شغلش اسنپ هست ی نفر بهش زنگ زد و ظاهراً سرویس میخواست رفت ساعت7 و بیست دقیقه شب بود یازده و نیم اومد گفت بعد از رسوندش رفتم اسنپ گوشیشو نگا کردم شماره ای ک ساعت 7 و بیست دقیقه زنگ زده بود نبود فهمیدم پاکش کرده هر چی گفتم زیر بار نرفت اون شب خونشون بودم هیچی نگفتم چون اگر دعوا میشد کتکم میزد فرداش گذاشتم ظهر ک رفت بیرون ب بابام گفتم اومد دنبالم بعدشم ک زنگ زد کجایی چرا رفتی گفتم گردن نگرفت گفت من پاک نکردم گفتم پس چطوره ک نیست امروز اومد خونمون گفت اصلا دوست داشتم پاک کردم فحش میداد و ب مامانم گفت من دختریش از بین نبردم میخواست منو بزنه بابام نبود  مامانم از ظهر افسرده شده خیلی ناراحتم خاک بر سرم با این انتخابم 

دو روزه اومدم خونه بابام مامانش هی میزنه ک برگرد امروزم دعوتم کرد خونشون ک نرفتم قرار بود خرداد عروس ...

😐😐😐😐😐😐

مگه ترشیده بودی اخه!! 

جدا شو 

تازه ۱۸ سالته! 

شب تاريك و بيم موج و گردابى چنين هايل/ كجا دانند حال ما سبكباران ساحل ها؟ 

1384 تا هم مهریه م هست بچه ها اگر بخواد بره همه جا بگه دختریشو من نبردم و شاید تو دادگاهم بگه ابرو خودم و خانوادم میره دروغ میگه که نخواد مهریه بده

بعد ماشین رو قول نامه ش بناممه میتونم بگیرم ازش؟

1384 تا هم مهریه م هست بچه ها اگر بخواد بره همه جا بگه دختریشو من نبردم و شاید تو دادگاهم بگه ابرو خ ...

حالا اون بگه پزشکی قانونی چیکارس این وسط

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
دو سال و نیم گذشته ازش میفهمن تاریخشو؟

دقیق نمیدونم ولی از هیچی نترس

2810