2777
2789
عنوان

خطر اسپویل # زخم کاری

173 بازدید | 10 پست

یعنی انتظار مرگ تمام شخصیت ها رو داشتم به غیر از میثم هنوز هم باورم نمیشه که میثم رو کشتن وای کارگردان فیلم دیگه واقعا شورشو در آورده.  دقیقا مثل کارگردان فیلم ترکی خواهران و برادرانم . همه‌شون مردن . تازه طبق گفته خود مهران غفوریان شفاعت زنده میشه و برمیگرده.  وااای فکر کن بمیری بعد زنده شی با یه ذوق عجیب بری پیش بچه هات یهو بفهمی دختر عزیز از تر جونت مرده 😭

فقط مرگ شیدا میگفت گو..ه خوردم تو روخدا مراقبم باش نمیرم اون اشک هایی که از ترس می‌ریخت 🤢

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از و نهایی که برای فصل ۳ ۴ یا ۵ تا بازیگر بیشتر نمونده و بقیه بازیگرا همه مردن و قتل شدن و خودکشی کردن و تصادف کردن و حذف شدن برای فصل ۳ حدود ۸ تا بازیگر جدید لازمه

فصل اولش بد نبود دوست داشتم دو رو هم ببینم ک‌دوستان فرمودن به درد نمیخوره😂 سریال خوب چی هست؟

در حال حاضر سریال خوب ایرانی در شبکه موجود نیست و تمام کارگردان ها و سناریونویس ها در حال گند زدن هستن و اگه همینطوری پیش بره تا ۱۰ سال دیگه هیچ جای کره زمین سریال ایرانی نمیمونه .