2777
2789
عنوان

راهنمایی برا ازدواج

49 بازدید | 3 پست

سلام دوستان 

من ‌21 سالمه و حدود 5 سالی هست یکی از همکاران پدرم دوسم داره اما پدر و مادرم به خاطر اختلاف فرهنگی قبولش نمیکنن 

25 سالشه و از نظر امکانات خانوادگی متوسط رو به بالا هستند خود پسر هم از نوجوانی تلاش کرده و بدون کمک پدر الان خونه و ماشین و مغازه داره و وضع مالی خودش هم عالیه 

از لحاظ عقیده هم در یک سطح هستیم اما پدر و مادرم به خاطر اینکه میگن نوع برخوردشون و نوع پوششون در سطح پایین تری ازما هستن  قبول نمیکنن نظرتون این مشکل جدی هست و درآینده اختلاف پیش میاد؟ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شما برید حتما مشاوره پیش از زدواج و خوب باهم حرف بزنید...اینجا هیچکس نمیتونه خوب راهنمایی کنه چون ما چیزی از شما نمیدونیم

دوستان اگر سوالی در زمینه" مشاوره خانواده" و "پیش از ازدواج" دارین تا جایی که بتونم راهنماییتون میکنم و درخدمتم🌱