2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بگو114

کاربری سوممه.نی نی یار این دفعه بترکونی حلال نمیکنم (بدون هیچ دلیل)پیج ابجیمه ممنون میشم حمایتش کنید. پیج روبیکا مشاور ارشد سلامت ، لاغری و پوست و مو@style_____fit /rubika.ir/joing/CHHJGDBC0NZCWVHDBXZEYPRHKJXASQJX
بله من ذاتا آدم گشنه و گدای پول بقیه نیستم قرار نیست هر دختری گشنه باشه دختر مستقل و با پشتکار هم د ...

خانم با پشتکار مستقل 

هر موقع ارث دختر و پسر برابر بود 

و تنصیف اموال اجرا میشد 

و زن هم حق طلاق و حضانت داشت 

و خانه داری و بچه داری تنها رو دوش زن نبود و زن هم اندازه شوهرش می‌تونست کار کنه اون موقع میتونیم بیایم شعار بدیم 

وگرنه می‌دونیم که همه خانم ها شرایط شکارچی ندارن پس باید منطقی نظر بدیم 

و خدایی که مراقب ماست .....

این عددها واحدش سکه است نه میلیون تومان، مسلما تعداد ۲۰۰ سکه ۴۰ میلیونی می شه ۸ میلیارد قربون شکل ما ...

من اصلا حساب نکردم قسمت ۱۴ تا سکه چند میشه اون خانم گفت ۶۰۰ ملیون منم گفتم با ۶۰۰ ملیون می‌تونه بره تو کلبه درختی زندگی کنه 

خانم با پشتکار مستقل  هر موقع ارث دختر و پسر برابر بود  و تنصیف اموال اجرا میشد  ...

زمانی مرد میتونه در کارهای خونه شریک باشه ک شما هم در خرج خانه با ایشون شریک باشید نه اینکه صرفا مصرف کننده باشید

زمانی مرد میتونه در کارهای خونه شریک باشه ک شما هم در خرج خانه با ایشون شریک باشید نه اینکه صرفا مصر ...

وقتی من با اون خانم در مورد کار صحبت میکنم قطعا پیش زمینه ذهنی من اینه که یه خانم شاغل رو در نظر گرفتم و گفتم باید شرایط برابر باشه تا همه زن ها مستقل باشند در نتیجه مهریه هم نخوان 

شما اول کامل حرف آدم هارو بخون بعدچیزی که تو ذهنت آماده کردی رو بگو چون همین که به خانم خانه دار میگی مصرف کننده مشخصه چجور آدمی هستی 

وقتی من با اون خانم در مورد کار صحبت میکنم قطعا پیش زمینه ذهنی من اینه که یه خانم شاغل رو در نظر گرف ...

بنده هم خانم شاغلی رو درنظر گرفتم که پولش متعلق به خودش باشه نه زندگی مشترک اش بعد هم توقع شراکت در کارهای خانه رو داشته باشه ! صحبتم با این دسته از افراد بود نه خانه دارها !

بنده هم خانم شاغلی رو درنظر گرفتم که پولش متعلق به خودش باشه نه زندگی مشترک اش! مصرف کننده رو برای ا ...

دوست عزیز منظور من همونی بود که گفتم بالاتر برای اینکه منظور مردم رو خوب متوجه بشی و بحث رو الکی به حاشیه نبری سعی کن همیشه با دقت حرف هارو بخونی بعد شروع کنی جبهه گیری نه اینکه ما یه حرف می‌زنیم بیای یه چیز دیگه جواب بدی بعد هم یکی داشتم اینو در نظر می‌گرفتم 

موفق باشید 

من اصلا حساب نکردم قسمت ۱۴ تا سکه چند میشه اون خانم گفت ۶۰۰ ملیون منم گفتم با ۶۰۰ ملیون می‌تونه بره ...

بسیار عالی، حالا می مونه قربون شکل ماهت بره شوشوت، لطفا اونجاش هم نظر بدین