2777
2789

تا حالا فک میکردم نی نی سایتیا خونه خراب کنن تا تقی به توقی میخوره میگن طلاق ولی حالا میبینم مشاوره های قبل ازدواج خیلی خوبه کاش دوران مجردیم ک کراش زده بودم بجای اینکه به دخترای فامیل بگم اینجا میگفتم مشاوره میگرفتم نخ میدادم البته نخ دادنم خوب بود و اونم فک کنم نخو می‌گرفت ولی بعد اینکه به دخترای فامیل گفتم فک کردم منو بهش میرسونن ولی برعکس شد قیدشو زدم بعد کاش لاقل موقعی ک خواستگار داشتم اینجا مشاوره میگرفتم الان تاپیک دختره ک نامزدش درشت حسابی دعوتش نکرده اونم رفته رو میخوندم چقد کاربرا دلسوزانه مشاوره دادن حتی اونایی ک خیلی جدی برخورد کردن واقعا خوبیه اسی رو میخواستن دوران آشنایی و نامزدی واس همین چیزاس دیگه ک طرف تو بشناسی نمیگم جداشی ولی اگه کارایی ک میگن بکنه از الان جایگاه خودشو مشخص میکنه هر کی تو یه جوی بزرگ شده فرهنگ و تربیتا متفاوت شاید نامزدش بلد نیست منم خیلی ارزش خودمو آوردم پایین یه مدت دوران آشنایی داشتیم بعدشم نامزدی خیلی وقت داشتم ک تربیتش کنم ولی برعکس مطیع بودمو سازگار با شرایط درحالیکه همون موقع باید جایگاه مو مشخص میکردم حالا بعد ۷ سال دارم کم کم یاد میگیرم اونم بلطف نی نی سایت حالا میخوام مشاوره زوج درمانی ازتون بگیرم هستین تعریف کنم؟ 

عزیزم اینجا خیلی وقتا حرفای خوبی میزنن ولی مشاور نیستیم که ☹️ ممکنه یه چیزی که علمشو نداریم بگیم و زندگی شما بدتر بشه 

اگه مشکل جدی داری بهتره بری پیش مشاور واقعی 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بعد ۶سال قلق لم شوهرت دستت نیومده؟که چطوری نزاری عصبانی بشه.یا چیکار کنی به حرفت گوش بده

قلقلش دستم اومده خیلی بهتریم ولی هنوزم نمیدونم چجوری بهش بفهمونم ک برای زن و بچه ش ارزش قائل به و زندگی خوبی برامون بخواد و تلاش کنه شاید من عجله میکنم ولی ۶ ساله همش قول میده ک شغل ثابت داشته باشه ولی فک کنم باید بازم صبر کنم نمیدونم از کجا شروع کنم کاش تایپ میکردم کل داستانو

عزیزم اینجا خیلی وقتا حرفای خوبی میزنن ولی مشاور نیستیم که ☹️ ممکنه یه چیزی که علمشو نداریم بگیم و ز ...

مشاورما دردی ازم دوا نمیکنه مشکلم الان حاد نیست اوایل ازدواج حاد شد چون با مامانم میگفتم مامانمم فک می‌کرد داداش،و زن داداشم محرمن ولی خیلی غصه میخورم ک به مامانم میگفتم اصلا سیاست نداره الان از زندگیم راضیم ولی نیش و کنایه های داداش و زن داداشام اذیتم میکنه