مادرشوهراینده۷۵ مدیر استارتر عضویت: 1401/11/12 تعداد پست: 2046 عنوان شیرخشک 109 بازدید | 18 پست خانوما بنظرتون کدوم شیرخشک چاق میکنهدخترم ۸ ماهشه لاغره به شدت این مدت شیرخشک نان دادم ولی هیچ تغییری نکرده گفتن سوپرامیل بده سوپرامیلم خریدم ولی اصلا چرب نیست تعلیق شدم باز اومدم 1403/01/23 | 10:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مادرشوهراینده۷۵ مدیر استارتر عضویت: 1401/11/12 تعداد پست: 2046 من سیمیلاک میدادم فکر نکنم تو شهرایِ کوچیک باشهروندوزنگیریش خوب بود بچه ات فقط شیرخشک میخورد یا شیرخودتم میدادی تعلیق شدم باز اومدم
**عروس_کوچولو** عضویت: 1390/03/01 تعداد پست: 78710 فکر نکنم تو شهرایِ کوچیک باشه روندوزنگیریش خوب بود بچه ات فقط شیرخشک میخورد یا شیرخودتم میدا ... فقط خشکخارجی از دوبی سفارش میدادمتا شیر خشک میخورد عین توپ بود تیکر تولد چهار سالگی پسرم
مادرشوهراینده۷۵ مدیر استارتر عضویت: 1401/11/12 تعداد پست: 2046 من ببلاک میدادم خوب بود یه سری میگفتن نان خوبه ولی هیچ تاثیری نداشتپسرم شیر خودمو خورد خیلی تپل بود واسه دخترم شیر خیلی کمِ و اینکه لاغرم هست تعلیق شدم باز اومدم
مادرشوهراینده۷۵ مدیر استارتر عضویت: 1401/11/12 تعداد پست: 2046 فقط خشک خارجی از دوبی سفارش میدادم تا شیر خشک میخورد عین توپ بود همین میگم داروخانه های معمولی ندارن این شیرخشکا رو تا ۶ ماهگی گلدن کات با هزار مکافات میخریدم تعلیق شدم باز اومدم
ریحان_مامان_مهدی_جان عضویت: 1401/07/14 تعداد پست: 2420 تروویتال از بدو تولد تا الان که 13 ماهشه مامان 💖مهدی و لیانا💖 کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم
**عروس_کوچولو** عضویت: 1390/03/01 تعداد پست: 78710 همین میگم داروخانه های معمولی ندارن این شیرخشکا رو تا ۶ ماهگی گلدن کات با هزار مکافات میخریدم گلدن گات هم پرولی وزن نمیده تیکر تولد چهار سالگی پسرم
مادرشوهراینده۷۵ مدیر استارتر عضویت: 1401/11/12 تعداد پست: 2046 تروویتال از بدو تولد تا الان که 13 ماهشه اره تروویتالم شنیدم ولی هر داروخانه ای ندارهبجه رو موش ازمایشگاهی کردم هر هفته یه شیرخشک جدید میخرم براش تعلیق شدم باز اومدم
مادرشوهراینده۷۵ مدیر استارتر عضویت: 1401/11/12 تعداد پست: 2046 گلدن گات هم پر ولی وزن نمیده اره من گلدن گات و بخاطر حساسیت میدادم اونم نه همیشه بعنوان کمکی ولی شهرما کمِ تعلیق شدم باز اومدم
ریحان_مامان_مهدی_جان عضویت: 1401/07/14 تعداد پست: 2420 اره تروویتالم شنیدم ولی هر داروخانه ای نداره بجه رو موش ازمایشگاهی کردم هر هفته یه شیرخشک جدید میخر ... خود همین کارت باعث لاغری بچه میشهمن از اول که بهش ساخت تغییرش ندادم مامان 💖مهدی و لیانا💖 کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم
مادرشوهراینده۷۵ مدیر استارتر عضویت: 1401/11/12 تعداد پست: 2046 خود همین کارت باعث لاغری بچه میشه من از اول که بهش ساخت تغییرش ندادم تا ۶ماهگی گلدن گات دادم دوماهه نان میدم این بین دو قوطی ببلاک خریدم ولی بالا میاورد شوهرم دیگه تزاشت ببلاک بدم و با نان هیچ تغییری نکرده الان ۳ روزه دارم سوپرامیل میدم خدا کنه این یکی خوب باشه تعلیق شدم باز اومدم
ریحان_مامان_مهدی_جان عضویت: 1401/07/14 تعداد پست: 2420 تا ۶ماهگی گلدن گات دادم دوماهه نان میدم این بین دو قوطی ببلاک خریدم ولی بالا میاورد شوهرم دیگ ... اصلا نمیشه گفت فلان برند خوبهبه هر بچه ای یه شیر میسازه.اگه بهش افتاد دیگه تغییرش نده مامان 💖مهدی و لیانا💖 کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم
مادرشوهراینده۷۵ مدیر استارتر عضویت: 1401/11/12 تعداد پست: 2046 اصلا نمیشه گفت فلان برند خوبه به هر بچه ای یه شیر میسازه.اگه بهش افتاد دیگه تغییرش نده باشه عزیزمخدا کنه بهش بسازه تعلیق شدم باز اومدم