2777
2789
عنوان

تمدید اجاره با مستاجر

| مشاهده متن کامل بحث + 228 بازدید | 40 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باشه ممنون

لازم نیست فسخ کنی .اگر نمیخوای املاکی بری و پول ندی ..تو خونه پشت همون قرارداد ...یع قرارداد بنویس و شما و مستاحر و دو تا شاهد امضا کنید ‌‌نمونه های تمدید قرارداد تو نت هست ..سرچ کن میاره .یه کاملشو انتخاب کن ..من چند سال اینکارو میکردم..

بله خب اشتباه کردم عجله کردم الان ب نظرتون کار عاقلانه چی هست انجام بدم؟

بذارید دو هفته قبل اتمام قرارداد تماس بگیرید بگید بسپرم به بنگاه رهنش بدن یا تمدید می‌کنید. اگر تمدید خواست میرید مشاور املاک قرارداد جدید می‌بندید 

لازم نیست فسخ کنی .اگر نمیخوای املاکی بری و پول ندی ..تو خونه پشت همون قرارداد ...یع قرارداد بنویس و ...

مرسی گلم شما چند روز مونده بود ب موردشون مینوشتید؟و مطلبتون میکردید؟

مگه نمیگی پشت فرمون بوده ۴۵ روز فرصت زیادیه، زود زنگ زدی

باز خوبه خدا خیرش بده زنگ زد ما پارسال خودمون زنگ زدیم خیلی دنبال خونه گشتیم صاحبخونمون با ما خوب تا کرد....اول زیاد اجاره بعد دید مستاجر خوبی هستیم پیش برد بالا اجاره یه تکه کم کرد

مرسی گلم شما چند روز مونده بود ب موردشون مینوشتید؟و مطلبتون میکردید؟

من حدود یه ماه مونده زنگ میزدم ..و چند روز مونده به اتمام قرار داد قبلی ...قرارداد جدید و مینوشتم اگر ازش راضی بودی و دردسری نداشت و به موقع احاره میداد ..بازم باش راه بیا ..چون اگه مستاجر بد گیرت بیات واقعا تو دردسر بزرگی میوفتی

اتفاقا کار خوبی کردی الان دنبال خونه میگرده شاید خونه بهتر براش پیدا بشه

الان همین متراژ خونه باید ۴تومن کرایه بلده من گفتم هر جور راحتی یا پیش بده یا کرایه به ۲۵ درصد