2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیلم ته لنجیا لباس مناسب داره

ممنون عزیزم بابت پاسخت.کجا دیلم  باید برم ؟و اینکه برای بحث منزل یا هتل جای مناسبی شما سراغ دارید .انشالله چند ساعت دیگه راهی هستیم

گناوه ولی هیچ کجا شیراز نمیشه  من که میرم شیراز خرید همه چیز قشنگ و به روز و متنوع قیمت پوشاک ...

دیلم چن سال اخیر بخاطر اینکه زیاد میان مسافرت اونجا گرون کردن قبلا خییلی مناسب بود

ممنون عزیزم بابت پاسخت.کجا دیلم  باید برم ؟و اینکه برای بحث منزل یا هتل جای مناسبی شما سراغ دار ...

عزیزم بخدا نمیدونم اطلاعی راجب مسافرخونه اینا ندارم ما استانهای همجوار هستیم هروقت رفتیم صب بوده شبم برگشتیم

گناوه ولی هیچ کجا شیراز نمیشه  من که میرم شیراز خرید همه چیز قشنگ و به روز و متنوع قیمت پوشاک ...

بله منم تعریف شیراز را زیاد شنیدم .خدایی شیراز بهشته .اما تابحال به قصد خرید لباس نرفتم .

قبلا که آره ما می‌رفتیم قشم کلی خرید بعد  کیش  تفریح و خوش گذرانی الان همه جا همه چیز گرون ...

آره هرجا ببینن زیاد هجوم میارن واسه گردشگری گرون میکنن الان بازار ساحلی دیلم خیییلی گرون شده نسبت ب قبل