2777
2789
عنوان

قبول دارین‌خاکمون اوسکل خیزه

280 بازدید | 40 پست

😅😅اصلا بعضی تاپیکارو میبنم 

میگم خدایا کمیتو فدایی کیفیت کردی

یه‌صلوات‌میفرستی‌واسه یکی شدن حکمت‌خدا‌وحاجت دلمفرستادی بگوبرات‌بفرستم:)برماگذشت‌آنچه‌نباید‌میگذشت‌باقی عمر‌هرچه‌بادا بادا حکمت‌خدا‌انگار‌نمیخواد‌بادلم یکی شه وقلبم شکسته   دنبال‌چیزی‌توتاتاپیکام‌میگردی‌‌‌‌گل‌من؟                                                   نگرد گلم این کاربری دست دونفره کاملا متفاوته🩵

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره دقیقا میخوام گوشیمو بذارم واسه فروش دیگه

😂😂منم امروز همین تصمیم گرفتم 

یعنی الان فقط یه تلگرام فقط دارم 

نی نیوسایت هم که نمیشه اومد

یه‌صلوات‌میفرستی‌واسه یکی شدن حکمت‌خدا‌وحاجت دلمفرستادی بگوبرات‌بفرستم:)برماگذشت‌آنچه‌نباید‌میگذشت‌باقی عمر‌هرچه‌بادا بادا حکمت‌خدا‌انگار‌نمیخواد‌بادلم یکی شه وقلبم شکسته   دنبال‌چیزی‌توتاتاپیکام‌میگردی‌‌‌‌گل‌من؟                                                   نگرد گلم این کاربری دست دونفره کاملا متفاوته🩵
حتی خودت؟ 

چه ربطی داره 

خب بعضیا کرک پرامون  میریزن بااین سوالاشون😑

طرف زده از روی شلوار حامله میشم؟😂

اولین کسی ک گفت بدون دخول میشه باردار شد کاش میدیدم ارامش نزاشته برا نصف دخترای ایزانی😂😂

دقیقا همونو دیدم😂😂

کاش حداقل میترسیدن😑کاری نمیکردن

😂😂منم امروز همین تصمیم گرفتم  یعنی الان فقط یه تلگرام فقط دارم  نی نیوسایت هم که نمیشه ...

😂😂😂😂😂🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️میرم ااینستا اکسپلور یه وضعه هرکی یه شوهر گرفته داره میرقصع

اینجا میام یهو تاپیک های عجیب غریب میبینم که حتی توکامنت گذاشتن عاجزم😂😂

به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست
2810