2777
2789
عنوان

خرید گوشت منجمد گوساله از فروشگاه

262 بازدید | 12 پست

دیروز گوشت منجمد گوساله از فروشگاه خریدم . چند ساعتی بیرون از یخچال گذاشتم تا یخش واشه  . بعد که از پلاستیک درش آوردم بوی بدی میداد و وقتی گوشت رو به قطعات کوچیک خرد میکردم گوشته لزج یود . آیا فروشگاه گوشت رو پس میگیره . اگه بهش بگم گوشت فاسد بوده . واقعا دیگه عمرا  از این گوشت استفاده بکنم . حالا گذاشتم فریزر ولی ازش خوشم نمیاد . و آیا اینکه مسموم نمیکنه مارو اگه ازش استفاده بکنیم

بترس از محاکمه روز قیامت که قاضی اون محاکمه شاهد هم میباشد
الان گوشت تازه با نرخ دولتی فروشگاه ها میارن هم قیمت منجمد چرا منجمد خریدی؟

همسرم خریده بود وگرنه من خودم نمیخرم ‌ آیا پس میگیره گوشت رو . چون قطعه قطعه ش هم کردم ولی غیر قابل استفاده هست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

واقعا تازش گرونه منم امدم منجمد بخرم..ولی ظاهر بدی داشتن.۳بار تا پای خرید رفتم ولی نخریدم با این ت ...

همیشه خریدیم خوب بوده . ولی این بار بد بود . یعنی برم به فروشنده بگم گوشت رو پس میگیره؟ 

همسرم خریده بود وگرنه من خودم نمیخرم ‌ آیا پس میگیره گوشت رو . چون قطعه قطعه ش هم کردم ولی غیر قابل ...

نه بابا زیر بار نمیرن ...حالا بازم شما به امتحان کن ببر ....منبع بار از این گوشت منجمد ها اداره به شوهرم برای عید داد وای نگم چه بوی گندی میداد ولزج بود من گفتم این گوشت سگه من که نمی‌خورم رفت انداخت جلوی سگ ها 

نه بابا زیر بار نمیرن ...حالا بازم شما به امتحان کن ببر ....منبع بار از این گوشت منجمد ها اداره به ش ...

اره دقیقا هم لزج بود و هم بوی تعفن داد

الان گوشت تازه با نرخ دولتی فروشگاه ها میارن هم قیمت منجمد چرا منجمد خریدی؟

من نخریدم . همسرم خریده بودن و من هم بعد از اینکه یخش وا شد بعد از چند ساعت متوجه شدم گوشتش افتضاح هست بعد صد بار شستم گفتم شاید کمی بوش بره یا از لزج دربیاد ولی نشد

گوشت رو پس نمیگیره میگه بردی خراب شده اونم کارگره پس بگیره باید از جیب خودش پولش رو بده گوشت لزج ه ...

مستقیم از/فروشگاه خرید کرده همسرم . بعد هم نباید جایی باشه برا جواب واعتراض . اینجوری که گوشت متعفن بدن به خورد ملت که نمیشه ‌ من فقط ۳ ساعت گذاشتم تا یخش واشه همین 

مستقیم از/فروشگاه خرید کرده همسرم . بعد هم نباید جایی باشه برا جواب واعتراض . اینجوری که گوشت متعفن ...

خب گل من مستقیم و غیر مستقیم ندارن

شما یه چیز بسته بندی بخری ببری فروشگاه ازت پس نمیگیرن چه برسه گوشت

تاریخ روی گوشت رو نگا کن اگه تاریخ گذشته باشه شاید پس بگیرن