2777
2789
عنوان

شما با بچه بیش فعالتون چیکار میکنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 190 بازدید | 27 پست

وای این چه کاریه ؟باید فعالیت کنه تا انرژیش تخلیه بشه ،میدونی بچه های بیش فعال سرشار از هوش هستن ،میدونی این تخریب بچه بزرگترین اسیب ها رو میزنه ،شما برو پیش روانشناس وکلاسهای نحوه مواجهه بل بچه بیش فعال رو اموزش ببین ،تا به بچه بیشتر از این اسیب نزدی  

چند سالشه  دختره یا پسر  چکارایی انجام میده مثلا ؟؟؟نمیشه باهاش مدارا کنی ؟؟؟

نه با حرف نه هیچی حالی نمبشه اون بچه دیگم ارومه ادم‌درستبه ولی این یکیم دیگه واویلا پر حرفه به شدت اصلا الکی حرف میزنه همش بپر بپر میکنه چیزارو خراب میکنه میندازه گردن خاهرش کلا افتاضخهه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بذار بره ژیمناستیک یا سفال واسه کودکان خیلی خوبه 

ترخدا اذیتش نکن

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک
وای این چه کاریه ؟باید فعالیت کنه تا انرژیش تخلیه بشه ،میدونی بچه های بیش فعال سرشار از هوش هستن ،می ...

نه گلم میدونم باهاش بازی اینا میکنم و اینا ولی میریم جایی یاخونه خودمون میندازه رو سرمون 

من پسرم پیش فعالی دکتر میگن نیشت ولی من میگم هست از دیوار راست بالا میره جایی رفتنی ابرومو میبره ... ولی من فقط صبوری میکنم .. الان پیش ۱ میره خیلی بهتر شده ...  هر وقت دلش بخواد تمرکز داره هروقت نخواد نداره خیلی لجبازه ...اطرافیان میگن بزنش من ولی نمیزنم  نمیتونم بزنمش

بیش فعالی مشکله ک تا آخر عمر میمونه یا بد سنی درست میشه  اصلا چیه خیلی می‌شنوم اینجا

یه مشکله که هیچوقت درست نمیشه.فقط اگه خیلی شدید باشه توی بچگی کمی دارو مصرف میکنن تا خستشون بشه و توی بزرگسالی دیگه خودشون یاد بگیرن چجوری رفتارای خودشون کنترل کنن

تلاش میکنم برای سرنوشت 

مطمعنی بیش فعاله دکتر بردی یا خودت میگی ? چون بچه دایی منم خیلییییی یش از حد فضوله نه با کتک نه با تهدید نه محبت اروم نمیشه بزنی و تنبیه کنی هم خیلی اروم نمیشه ولی من بیش فعال بودم مامانم منو میزد هم ادم نمیشدم بازم اون کارو تکرار میکردم 

نه گلم میدونم باهاش بازی اینا میکنم و اینا ولی میریم جایی یاخونه خودمون میندازه رو سرمون 

باشه شما احتیاج به اموزش دارید ،چون خودم بچه بیش فعال داشتم ،واینکار شما نه تنها بچه رو درست نمیکنه بلکه خرابترش میکنه ،اگر دوست داری بچت موفق بشه باید نحوه تعامل باهاش رو یاد بگیری که هم شما اذیت نشی وهم اون بچه اسیب نخوره 

4سال

باید انرژیش تخلیه بشه باشگاه میبرمش

اینا استرس دارند 

دکتر هم بردم دارو داده پیش روانشناس ببر 

دکترم گفته به هیچ عنوان نزن و عوا نکن چون دست خودشون نیست و استرسشون بدتر میشه 

وقتی تو دستشویی میندازی اون استرس بیشتر میشه و تو بزرگسالی خودشو نشون میده چه بلایی سرش آوردی

اینا دست خودشون نیست کاراشون 

مثلا دخترم میومد با علاقه میگفت بیا بهم شعر یاد بده یا نقاشی یادم بده اما بیشتر از یه دقیقه هم نمیتونست بشینه 

دوست دارن یه کاری کنند یاد بگیرند مامانشون خوشحال کنند ولی نمیتونند که 

اینا خیلی هم احساسی و زودرنج هستند 

کاملا درکت میکنم حق داری ولی گناه داره دیگه اینجوری تنبیه نکن

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  
یه مشکله که هیچوقت درست نمیشه.فقط اگه خیلی شدید باشه توی بچگی کمی دارو مصرف میکنن تا خستشون بشه و تو ...

این چه حرفیه ،دختر من هم بیش فعالی داشت واز۱۵ سالگی دیگه دارو مصرف نکرد والان امور تربیتی تو دانشگاه دولتی با بهترین رتبه  داره میخونه وهیچ مشکلی هم نداره ،پسر یکی از اقوام هم بود که اون واقعا بیش فعالی شدید داشت وبیچاره کرده بود پدر ومادرش رو ولی این پدر ومادر به قدری صبوری کردن که حد نداره والان جزو رتبه های برتر دانشگاه شریف هست وحزو نوابغ ریاضی هست .

این چه حرفیه ،دختر من هم بیش فعالی داشت واز۱۵ سالگی دیگه دارو مصرف نکرد والان امور تربیتی تو دانشگاه ...

منکه چیز بدی نگفتم دوست عزیز.گفتم بزرگ بشن خودشون یاد میگیرن چجوری این حس فعالیت زیاد کنترل کنن.آدمای بیش فعال همیشه موفق تر از بقیه هستن.چون نترس هستن.خیلی کمتر بقیه خسته میشن.باهوشن.از انجام دادن کارای جدید و شکست نمیترسن و همه چی رو امتحان میکنن

تلاش میکنم برای سرنوشت 
منکه چیز بدی نگفتم دوست عزیز.گفتم بزرگ بشن خودشون یاد میگیرن چجوری این حس فعالیت زیاد کنترل کنن.آدما ...

عزیزم من‌نگفتم شما حرف بدی زدی بزرگترین مشکل بیش فعالی عدم تمرکز هست،که به مرور زمان رفع میشه .