2777
2789
خدا به هر دومون کمک کنه ، البته قبلش باید خودمون به خودمون کمک کنیم ،چطوریش و همون طور که خودت تو کا ...

خب درمورد شما اره واقعا غیرممکنههههه...این همه میدونن...اما درمورد افکارمن ن غیرممکن نیس و ممکنه شکای من درست باشه

خب درمورد شما اره واقعا غیرممکنههههه...این همه میدونن...اما درمورد افکارمن ن غیرممکن نیس و ممکنه شکا ...

شمام ممکنه غیر ممکن باشه ،فقط نمیتونی قبول کنی که میشه همون وسواس 

من از این نارحتم میتونستم از بارداریم لذت ببرم ولی اصلا لذت نبردم با این فکر ،الهی قوربون بچم برم ،دلم واسش میسوزه با این مامانی که داره 🤕

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شمام ممکنه غیر ممکن باشه ،فقط نمیتونی قبول کنی که میشه همون وسواس  من از این نارحتم میتونستم ا ...

اره دیگ تعریف وسواس همینه....بذار یکم بزرگتربشه تو شکمت یادت میره همین ک حرکتاش بفمی...مامان خوبی هسی فقط وسواسی.قبلنم سابقه داشتی یا شروعش این فکره؟؟

اره دیگ تعریف وسواس همینه....بذار یکم بزرگتربشه تو شکمت یادت میره همین ک حرکتاش بفمی...مامان خوبی هس ...

قبل بارداریم بود ولی خیلی کم میتونستم سریع رد شم ازش الان قفل کردم روش ،

یه ماه دیگه موعد زایمانمه 

قبل بارداریم بود ولی خیلی کم میتونستم سریع رد شم ازش الان قفل کردم روش ، یه ماه دیگه موعد زایمانمه& ...

اهامن فککردم اولای بارداری....منم قبلا کمتر پروبال میدادم ازش ردمیشدم سه سالی هست ب قول شماقفففل کردم روشون...ببین ب دنیابیاد شبیه خودت و شوهرت میشه یادت میره.

اهامن فککردم اولای بارداری....منم قبلا کمتر پروبال میدادم ازش ردمیشدم سه سالی هست ب قول شماقفففل کرد ...

اولاش زیاد اهمیت نمیدادم الان که نزدیک میشم بیشتر شده میترسم