2777
2789
اصلا اصلا اتفاقا زودترم ختنه می کردی بهتر بود نزاری بزرگ تر بشه ها خیلی سخت میشه

من ک خودم مجردم عزیزم ولی تو اطرافیان دیدم دیگه جسارت کردم چیزایی که شنیده بودمو گفتم

ما دخترا چجوری شاد باشیم که خراب به نظر نیایم؟ :))))            ی مدتی کاربری غیر من دست دوستم بود ی سری تایپکارو گردن نمیگگیرم😚💙

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تا چند روز کامل خوب میشه؟چرا بعضیا بعد ختنه چسپندگی پیدا میکنن؟

حلقه گاهی عوارض داره

پیش آدم با تجربه اینکاره اگر سنتی انجام بشه، چسبندگی مادرزادی نوزاد رو هم تصحیح میکنه

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
بهترین موقع از بین ۳ روز تا ۷ روزه ولی تا دوماهم خوبه چون هنوز انداماش سفت نیست و کمتر ادیت میشه

اها

ما دخترا چجوری شاد باشیم که خراب به نظر نیایم؟ :))))            ی مدتی کاربری غیر من دست دوستم بود ی سری تایپکارو گردن نمیگگیرم😚💙
بهترین موقع از بین ۳ روز تا ۷ روزه ولی تا دوماهم خوبه چون هنوز انداماش سفت نیست و کمتر ادیت میشه

۳تا ۷ روز؟؟!!

دکتر ب من گفت ببن ۳تا ۱۸ ماه

من نزدیک ۵ماه بود پسرمو ختنه کردم ب روش سنتی یا جراحی

اذیتم نشد

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️
۳تا ۷ روز؟؟!! دکتر ب من گفت ببن ۳تا ۱۸ ماه من نزدیک ۵ماه بود پسرمو ختنه کردم ب روش سنتی یا جراحی ...

من پسرمو ۴ ماهگی ختنه کردم خیلی اذیت شد بچم

پسر خواهرم سه روزش بودخیلی راحت بود تا فرداشم خوب شد

دکتر ختنه اسمش چیه ؟

ببین من رفتم پیش متخصص اطفال. اون یه اقایی رو معرفی کرد که پزشک نبود. بهیار یا یه همچین چیزی با سن حدود ۷۰ سال که تجربه زیادی داشت. یعنی اندازه متخصص اورولوژی اطلاعات تجربی داشت.

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
پسر خودمو ۴ ماهگی ختنه کردم بیچاره شدم ولی پسرخواهرمو ۳ روزگی هیچی نفهمید تا فرداشم خوب شد

اوه پس اینا ک میزارن بچه چار پنچ سالشه ختنش میکنن خیلی بده