2777
2789
چون شما عاشقانه دوسش داری

چه تاپیکایی میزنن مردم اخه یعنی چی که از صدای نفس کشیدن شوهرم بدم میاد🙁مادرشوهرم همیشه میگه وقتی خر و پف میکنه بیدارش کن ولی انقد معصوم میخوابه که هر دفعه نگاش میکنم میگم بمیرم برا خستگیات از صبح سره کاری🥲

اسمم الناز🦋به زودی منم میام تو امضام میزنم بیبی چکم مثبت شد😍❤️میشه برام دعا کنی🙂این امضا در تاریخ ۶/۲/۱۴۰۳

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه تاپیکایی میزنن مردم اخه یعنی چی که از صدای نفس کشیدن شوهرم بدم میاد🙁مادرشوهرم همیشه میگه وقتی خر ...

عزیزم زندگیا متفاوته

شکوه سکوت را، به ارزانیِ کلام مفروش‌...شیخ بهایی
چه تاپیکایی میزنن مردم اخه یعنی چی که از صدای نفس کشیدن شوهرم بدم میاد🙁مادرشوهرم همیشه میگه وقتی خر ...

راست میگه منم بلند نفس میکشم و خانواده م کنارم نمیخوابن 

(تیکر تارگت)از امروز ۱۷ اردیبهشت میخوام تا ۷ خردا از ۹۲ به ۸۷ برسم👍...تارگت دوم(از ۸۸ به ۸۳)ادامه دارد...
عزیزم زندگیا متفاوته

خب خروپف که عادیه عزیزم شما دلت میاد بگی بدم میاد از صدای نفس کشیدنش؟

اسمم الناز🦋به زودی منم میام تو امضام میزنم بیبی چکم مثبت شد😍❤️میشه برام دعا کنی🙂این امضا در تاریخ ۶/۲/۱۴۰۳
راست میگه منم بلند نفس میکشم و خانواده م کنارم نمیخوابن 

خب عزیزم خانواده ت ازت بدشون میاد😂😂

اسی نزدیک پریودی🤣چون من نزدیک پریودم دوست دارم شوهرم نصف کنم🤕

🤣🤣🤣

خب عزیزم خانواده ت ازت بدشون میاد😂😂

ربطی نداره واقعا اینکه بخوای بخوابی و صدای نفس کشیدن بلند یک نفر کنار گوش ادم باشه ازار دهنده ست 

(تیکر تارگت)از امروز ۱۷ اردیبهشت میخوام تا ۷ خردا از ۹۲ به ۸۷ برسم👍...تارگت دوم(از ۸۸ به ۸۳)ادامه دارد...
ربطی نداره واقعا اینکه بخوای بخوابی و صدای نفس کشیدن بلند یک نفر کنار گوش ادم باشه ازار دهنده ست&nbs ...

شوخی میکنم باهات ازاردهنده هست ولی اسی میگه بدم میاد از صداش ❤️

شوخی میکنم باهات ازاردهنده هست ولی اسی میگه بدم میاد از صداش ❤️

😂😂😂وای یچیز برات بگم 

وقتی خونه کسی میخوابم اینقدر ک خانوادم بهم گفتن بلند نفس میکشی دهنم رو میبندم کلا و فقط با بینیم نفس میکشم یعنی دم و بازدم دوتاش با بینی😂😂خیلی ازار دهنده ست این مشکل 

😂😂😂وای یچیز برات بگم  وقتی خونه کسی میخوابم اینقدر ک خانوادم بهم گفتن بلند نفس میکشی دهنم ر ...

عزیزم چرا نمیری جای دکتر چون عادیش همینه که دم و بازدم از بینی باشه شاید دماغت گیره شوهر منم رفته دکتر گفته دماغت مشکل داره گوشت اضافه اینجوری هم خودت راحت میشی

منم از بعد کرونا که ریه اش اسیب شدید خورده ،گاهی میشینم صدای نفسهاشو گوش میدم وخدا رو شکر میکنم

چقدر قشنگ عشقتون پایدار باشه