2777
2789
سرشار از سلامتین اینا، چون کاملا ارگانیکن

اره واقعا👌🏻👌🏻

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یاد مدرسه افتادی 

اونموقع سنم از مدرسه کمتر بود

ولی یادش بخیر خونه عمم اینا ک میرفتیم میخوردیم، یا مامانم از بیرون ی کیسه پر میخرید میاورد. ماهم پشتش مینشستیم دیگه ول کن نبودیم😅

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /
اونموقع سنم از مدرسه کمتر بود ولی یادش بخیر خونه عمم اینا ک میرفتیم میخوردیم، یا مامانم از بیرون ی ...

دقیقا يادش بخیر ما می‌بردیم مدرسه کیف میکردم 😂

اهل جنوبم   گذشته ام بهم درس داد که هیچ کس شبیه حرفهاش نیست 💔 
دقیقا يادش بخیر ما می‌بردیم مدرسه کیف میکردم 😂

😂😁👌🏻

😂😁👌🏻

معذر میخوام توی ی تایپک زده بودی در مورد پاور بانگ  من خودم خوردیم یکی خیلی عالیه دوتا گوشی همزمان شارژ میکنه ردمی ۲۰ هزار کیفت و شارژ دهی عالی داره 

اهل جنوبم   گذشته ام بهم درس داد که هیچ کس شبیه حرفهاش نیست 💔 
معذر میخوام توی ی تایپک زده بودی در مورد پاور بانگ  من خودم خوردیم یکی خیلی عالیه دوتا گوشی همز ...

خواهش میکنم

منم همینو خریدم👌🏻👌🏻

به سلامتی  خیرش ببینی

ممنونم🙏🏻