خانما من یک ماه و ۱۸ روز ازدواج کردم ۵ ماهم تقریباً دوره عقد و نامزدی داشتیم و شوهرم آدم خوبیه و از همون روز اول تا همین الان رمز گوشیش همون بوده و تغییر نکرده و شوهرم همیشه میگه خیانت لاشی بازی ه و اصلاً کار خوبی نیست و خدا یکی زن یکی کسی که کثیف کاره زن نگیره خلاصه توی دوران عقد بودیم یدم مثل قبل گوشیش رو در دسترس من نمیذاره و تا پیامک میآمد ریع چک میکرد من هم اصلاً آدم صبوری نیستم بته شمارههای ناشناس هم جواب نمیداد منم از او دلیل این کار را پرسیدم گفت دم از مخفیکاری میاد راستش من قبل از تو دوست دختری داشتم ه حدوداً ۵ ماهم از قضیه میگذره ولی خوب به دوستام گفته ه من انتقام میگیرم و زندگیتو خراب میکنم چون دوست داشتم ن هم ازش پرسیدم تو دوسش داشتی گفت نه به خدا اگه دوسش داشتم میگرفتمش چه دردیه ،خلاصه گذشت کردم و گفتم پس دیگه نترس گفت باشه بعداز اون گوشیش و هروقت خواستم داده ،تا یه هفته پیش ،احساس میکنم خیلی سرش تو گوشی و میره اینستا ولی بعدش میاد با من میگه و میخنده و مسخره بازی درمیاره یه بارم من به نوعی مریض شدم و تا دوهفته رابطه جنسی نداشتیم بعد با گوشی رفت دستشویی یه شب خیلی مشکوک شدم بپرسیدم ازش گفت خیلی دستشویی داشتم هول شدم ،بعدش که خوب شدم و رابطه داشتیم گفتم راستش اون روز خیلی حالم خراب بوده نخوایتم به تو اسیب بزنم رفتم دستشویی فیلم اونجوری ببینم چ خودارضایی کنم ،تاریخچه گوگلشم دیدم راست گفت،تا امروز ظهر از سرکارامد دراز شدهبود استراحت کنه گوشیشو برداشتم گفت بدش بعد میدم بهت گفتم نمیخوام ،رفتم تا استکانو گذاشتم اشپزخونه دیدم سریع رفت تو اینستا منم سریع برگشتم بعد گوشیم گرفتم از دستش و رفتم رو میل نشستم گفت کم جیک و پوک دربیار بیا بخوابیم اقا من ترس رفته تو جونم گفت مگه وی توشه میترسی گفت من اصلا چی دارم تو اون مگه همیشه دست خودت نیست و خوابید و منم رفتم تو پیام و تماس و ایتا و مخاطب و روبیکا و اینستا و هرجا فکرشو کنی هیچی نبود ولی خوب چرا مشکوک رفتار کرد ؟؟!!!میترسم از اینکه بهم خیانت کنه چون دوستش دارم🥺🥺🥺🥺🥺
به نظرم شوهرت باهات صادقه تو باید روی خودت کار کنی این شکاکی اول خودتو نابود میکنه بعد زندگیتو
ای کاش هیچ وقت گوشی و اینترنت نمیومد دست مردم
به لحظه ای فکر می کنم🍁🍁🍁که بعد از هر بار اشک ریختن🍁🍁🍁صورتم را با دستان خودم پاک می کنم🍁🍁🍁خودم را مرتب می کنم 🍁🍁🍁و به زندگی ادامه می دهم🍁🍁🍁به گذرا بودن همان لحظه فکر می کنم 🍁🍁🍁و گذرا بودن مابقی اتفاقات زندگی 🍁🍁🍁و گذشتن عمری که از شما چه پنهان 🍁🍁🍁به فردایش هیچ اعتباری نیست🍁🍁🍁 و در همان لحظه نفسی می کشم🍁🍁🍁هر اتفاقی که نیاز به بخشش من دارد می بخشم 🍁🍁🍁و می گذارم در گذشته ام برای همیشه بماند🍁🍁🍁و ادامه لحظه های باقی را 🍁🍁🍁 نوش جان می کنم
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
اسی اصلا دیگه سمت گوشیش نرو بهش بگو من دیگه خسته شدم و به حرفت اعتماد میکنم بذار یه هفته بگذره و اصلا خودتو بی اهمیت نشون بده و بذار یه 10 روز اینا بگذره بعد شب اون خ ابید تو خودتو بزن به خواب ولی نخواب بیدار بمون ساعت 3شب ک دیگه خیالت راحته خوابه برو آروم گوشیو بردار برو تو سالن چک کن ببین چخبره کلا اینجور یچک کم ن جلو روش اخه
من سنم کمه زیاد تجربه ندارم شما بگید چیکارکنم و اینکه شوهرم ادمه پخته ای
ببین اصلا به روش نیار اینم بگم اول برا خودت جا بنداز ک خیانت میکنه تا اگ چیزی دیدی شوک نشی کلا بنظرم همیشه باید احتمال بدو در نظر گرفت چون وقتی چیز خوب در نظر بگیری و یهو بد باشه خیلیی شوک بدی بهت میاد
به نظرم مشکوک شدن فقط خودت اذیت میشی، بذار آزاد باشه چون ماه هیچوقت پشت ابرها پنهان نمیماند، انسانی که خیانت کنه لیاقتش همون خیانته پس زیاد الکی شک نکن تا اذیت نشی،
زن ،یکم به بدبخت فضا بده،کلا یه سال نیست باهمین ،دو روز دیگه میزاره میره از دست کارات بعد بکو اون خیانت کرد اون بده ،ینی چی گوشیشو چک میکنی؟رمز دونستن برا روز مباداعه،نه همیشه،با گوشی خودت کار کن خب،چرا هی ازش سچال میپرسی،چرا اونروز با گوشی رفتی دستشویی،والا حس خفگی بهم دست داد اصلا اینارو گفتی،نکن تروخدا