2777
2789
عنوان

به شوهرم شک دارم لطفا کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 619 بازدید | 45 پست

ول کن بابا ها بیکاری ها

برا خودت برنامه بچین

خیانت نمیکنه اگر یه روزی هم کرد مثلا میخوای چیکار کنی هاااا چی  ازت برمیاد؟چرا اینهمه خودتو کوچیک میکنی؟

بیوتی ام از نوع نچرالش...سعی میکنم شبیه خودم باشم ورژن خوب خودم باشم تا یه نسخه کپی و فیک از شخص دیگه ...

به نظرم شوهرت باهات صادقه تو باید روی خودت کار کنی این شکاکی اول خودتو نابود میکنه بعد زندگیتو 

ای کاش هیچ وقت گوشی و اینترنت نمیومد دست مردم 

به لحظه ای فکر می کنم🍁🍁🍁که بعد از هر بار اشک ریختن🍁🍁🍁صورتم را با دستان خودم پاک می کنم🍁🍁🍁خودم را مرتب می کنم 🍁🍁🍁و به زندگی ادامه می دهم🍁🍁🍁به گذرا بودن همان لحظه فکر می کنم 🍁🍁🍁و گذرا بودن مابقی اتفاقات زندگی 🍁🍁🍁و گذشتن عمری که از شما چه پنهان 🍁🍁🍁به فردایش هیچ اعتباری نیست🍁🍁🍁 و در همان لحظه نفسی می کشم🍁🍁🍁هر اتفاقی که نیاز به بخشش من دارد می بخشم 🍁🍁🍁و می گذارم در گذشته ام برای همیشه بماند🍁🍁🍁و ادامه لحظه های باقی را 🍁🍁🍁 نوش جان می کنم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2803
گوشیش همیشه دستمه

اسی اصلا دیگه سمت گوشیش نرو بهش بگو من دیگه خسته شدم و به حرفت اعتماد میکنم بذار یه هفته بگذره و اصلا خودتو بی اهمیت نشون بده و بذار یه 10 روز اینا بگذره بعد شب اون خ ابید تو خودتو بزن به خواب ولی نخواب بیدار بمون ساعت 3شب ک دیگه خیالت راحته خوابه برو آروم گوشیو بردار برو تو سالن چک کن ببین چخبره کلا اینجور یچک کم ن جلو روش اخه

اسی اصلا دیگه سمت گوشیش نرو بهش بگو من دیگه خسته شدم و به حرفت اعتماد میکنم بذار یه هفته بگذره و اصل ...

من سنم کمه زیاد تجربه ندارم شما بگید چیکارکنم و اینکه شوهرم ادمه پخته ای

2804

اینجوری نمیتونی نگهش داری 

بعدم انقد سرک نکشید تو گوشی هم واقعا زشته خیلی بچگونست

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
نمیدونم چیکارکنم 🥺🥺🥺🥺

ببین شک رو بزار کنار کلا،محبت کن و رابطه داشته باش همیشه

محبت هم کلامی هم رفتاری،بهش بگو ک بهش اعتماد داری،بهش حس تکیه گاه بودن بده مردا خیلی دوس دارن

شک فقط باعث میشه زندگیت خراب بشه وخودت مشکل عصبی بگیری

من سنم کمه زیاد تجربه ندارم شما بگید چیکارکنم و اینکه شوهرم ادمه پخته ای

ببین اصلا به روش نیار اینم بگم اول برا خودت جا بنداز ک خیانت میکنه تا اگ چیزی دیدی شوک نشی کلا بنظرم همیشه باید احتمال بدو در نظر گرفت چون وقتی چیز خوب در نظر بگیری و یهو بد باشه خیلیی شوک بدی بهت میاد 

2805

زن ،یکم به بدبخت فضا بده،کلا یه سال نیست باهمین ،دو روز دیگه میزاره میره از دست کارات بعد بکو اون خیانت کرد اون بده ،ینی چی گوشیشو چک میکنی؟رمز دونستن برا روز مباداعه،نه همیشه،با گوشی خودت کار کن خب،چرا هی ازش سچال میپرسی،چرا اونروز با گوشی رفتی دستشویی،والا حس خفگی بهم دست داد اصلا اینارو گفتی،نکن تروخدا

2801