2777
2789
عنوان

جاریم با همه روبوسی کرد جز من

270 بازدید | 17 پست

عید  وارد جمع شد با همه زنا روبوسی کرد ب من فقط دست داد اونم از عقب دسشو دراز کرد دعوا نکردیم تا بحال.  بنظرتون چرا اینکارو کرده ناراحت شدم شوهرم گفت از حسودیشه میخوام بدونم نظرتون چیه و چطور تلافی کنم و محل نزار. عزیزان ب امضام توجه کنید هی نگید چرا تاپیک تکراری میزاری. لطفا و خواهشا نگید درگیر جاریت نباشه لطفا فقط نظرتونو بگید اگه نمیتونیدم مشکلی نیس میتونید چیزی ننویسید

لطفا فقط خانونها تو تاپیکام شرکت کنن اقایون ممنوعه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کاش جاری میومد اینجا جواب میداد🫠

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» 💟💟حاجات خود را ذکر کنی💛💛دعایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند💛💛 وقتی خوندی برای سلامتی و فرج امام زمان (عج) ی گل صلوات بفرست☺🌱🌱

بنظر منم یا کسی چیزی گفته راجبت بعش یا ازت خوشش تمیاد یا بقول شوهرتون از حسودیشه 

عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔
اخه کی جاریشو بوس میکنه که اون بکنه؟

ما 🤚🤚

عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔
والامنم جاش بودم باهات روبوسی نمیکردم هیییچ نگاتم نمیکردم  خییییلی بی عزت نفس و رومخیییی شخصی ...

شخصیتم ب خودم مربوطه

لطفا فقط خانونها تو تاپیکام شرکت کنن اقایون ممنوعه

2810