2777
2789
عنوان

چقدر بده آدم باردار باشه و...

827 بازدید | 45 پست

دلش یه چیزی بخواد اما پولش نداشته باشه بخره بخوره شوهرم۶۰۰توکارتش بود میتونست قیمت ۱۵۰تومن اون چیزی که من بخوام بخورم بخره ولی نخرید گفت پول بنزینه و شاید مشکلی پیش بیاد لازمه چقدر گریه کردم ولی اون فکر کرد شاید دلم برا مادرم تنگ شده اما  در واقع برای  بی پولی گریه میکردم وقتی یادم میفته که خواهرشوهرم حامله بود شوهرش جوری دورش می‌گشت و همه چی براش فراهم می‌کرد یا بقیه خانما

لطفا برای سلامتی مامان و بابام و داداشام یه صلوات بفرستین❤💋برای دوقلواهامم و پسرم هم دعا کنید😍خودم دیدم که دعای نی نی سایتا میگیره❤💋

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم حالا باز دهنمو باز میکنم میپرن میگن چرا اینجوری میگی وسط این زندگی بچه دار شدنت چی بود بچه به دنیا بیاد میدونی چقدر خرجشه؟ روزی رو اگه خدا میده برو اوضاع خانواده ای که ۵ تا بچه دارن رو ببین!!!

ببین چقد سخته پول باشه و برات نخرن،من شوهرم حتی لباس بارداری برام نخرید،شبی که فرداش زایمان داشتم برد یه تابی تو محل داد برا خرید،که هیچی نبود،مهمون میومد چیزی نداشتم بپوشم،ویار میکردم نمیخرید

کلا آدم حساسه تو حاملگی عیب نداره

دلم از همونا میخواست خیلی  توشهر خودمون نیست

لطفا برای سلامتی مامان و بابام و داداشام یه صلوات بفرستین❤💋برای دوقلواهامم و پسرم هم دعا کنید😍خودم دیدم که دعای نی نی سایتا میگیره❤💋

میگذره گلم خدا بزرگه همسرتونم عمدا که بی توجهی نمیکنه نگران ایندس 

منم باردارم بودم یادمه دلم اناناس میخواست ولی مجبور بودم تا اخر ماه صبر کنم شوهرم پول بگیره پول داشتیم ولی برای مساعل مهم تر کنار گذاشته بودیم اون روزا گذشت الان پسرم کنارم خوابیده همین کل دنیارو می ارزه برام 

لایکم نکنیییییییییید لایکم نکنیییییییید  🚫کاربری قشنگم سر یه داستان منطقی ترکید 😓متاهل و متعهدم درحال یادگیری زبان انگلیسی اگ توصیه و یاکتابی بهم معرفی کنی که بیشتر پیشرفت کنم دوست خوب من میشی😗عاشق ورزش و یوگام و چیره دست در میکاپ و شنیون برای سلامتی پرنس کوچولوم اگه دوست داشتی یه صلوات بفرست بهم بگو تا برات حمد بخونم 💟اسم کاربریم از اسم آنتوان لاوازیه گرفته شده یه دانشمند فرانسوی 💓تاریخ ۱۴۰۳/۱/۱۱پسر قشنگم دنیا اومد و بهشت رو به زندگی من اورد 😗

خدا بزرگه.ایشالا از جایی که سراغ نداری روزی فراوون بهت برسه و نی نی کوچولوت خوش قدم ترینها باشه برات.

ولی الان یسری کاربر دلتو میشکنن.🤦🏻‍♀️

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم🌸از امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم.😊😌🍂🍂همیشه سکوت نشانه‌ی تایید حرف طرف مقابل نیست.گاهی نشانه‌‌ی قطع امید از سطح شعور اوست...!🤌🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️جان فدای وطنم♥️خاک ایران کفنم♥️
الان برای ۱۵۰ تومن گریه کردی چند روز دیگه برای پوشک و شیر خشک گریه میکنی پس عادت کن عزیزم 

نه این ماه بیکار بود وقرض و قسط داشتیم ۶۰ تومن قسط دادیم همین ماه هیچی نموند برامون