2777
2789
عنوان

از شوهرم کینه گرفتم ببینیدحق دارم؟

423 بازدید | 21 پست

با توافق هم باردارشدم بچه سوممو.بعداینکه فهمیددختره یهو سردشد بداخلاقی کرد( دوتاپسرداریم) البته همزمان بایه ضرر مالی بزرگش هم بود این رفتار.میگفت سقط کن و رواعصابم میرفت. اینقدراذیت کرد که زنگ زدم داداشش گفتم تقصیراون یکی داداشتونه که پرش میکنه.داداشش هم نصیحتش کرد که رفتارات درست نیست وبهترشد به مرور. اون دادششم که فکرمیکردم پرش میکنه ظاهرانقشی نداشت تو ماجراتازه کلی نصیحتش کرده بود که قدر بدون زنه که فداکاری میکنه توبچه دارشدن وبدنش خراب میشه ودختررحمته و....

حالا من ازشوهرم کینه دارم که بچه دارشدنی روکه دوتامون روش توافق داشتیم باعث آبروریزی پیش این واون کرد انگار که اصلا دوست نداره ومن وادارش کردم وسواستفاده کردم ازش.

خیلی ناراحتم ازرفتارش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا خوبه دوتا پسر هم داشته

پس خدا به دادات باید میرسید اگه همشون دختر بودن!

کاملا حق داری من باشم تا آخر عمر یادمه

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

البته اینکه به هم بریزه روشایدحق داشته باشه به دلایل شرایط مالی وروانیش تواون موقع.

ولی اینجوربروز دادنشو نمی تونم هضم کنم وهی سقط سقط گفتنشو.وآبروریزی که پیش فامیلاش کردتاحدودی خوانواده خودمم خبرشدند وناراحت شدن بابت رفتارش

بابا بالاخره پادشاه و سرور مملکت هرچی پسراش بیشتر باشن بدردش میخوره . آخرشم همون دختری که ازش بد میگه تو پیری جمعش میکنه

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
رفتار زشتشو فراموش کن و بفکر بچت باش

سخته مخصوصاهنوزم که بی اعتناییشو به این بچه میبینم مثلا الان گفتم ماشینوبزن بیرون برم دکتر نگفت ببرمت.کلاسردوبی اعتناست بهش یاشیرینی میخورم تکون میخوره من ذوق میکنم اون هیچ احساسی نشون نمیده

بابا بالاخره پادشاه و سرور مملکت هرچی پسراش بیشتر باشن بدردش میخوره . آخرشم همون دختری که ازش بد میگ ...

واقعا باورم نمیشه به خاطر دختربودنش باشه همزمان باخبر دختربودنش ضررمالی بزرگی کرد  احتمالا دلیل اصلیش استرس وضع مالیشه 

واقعا باورم نمیشه به خاطر دختربودنش باشه همزمان باخبر دختربودنش ضررمالی بزرگی کرد  احتمالا دلیل ...

در هر صورت مهم نیس توجه نکن نظرشو بزاره لب کوزه آبشو بخوره

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
حالا خوبه دوتا پسر هم داشته پس خدا به دادات باید میرسید اگه همشون دختر بودن! کاملا حق داری من باشم ...

بعیدمیدونم به خاطر دختربودنش باشه فقط همزمان شدبابحران مالیش.اینو کرد آتو چون نمیخواست من ازضررش باخبرشم خودم بعدا فهمیدم  ضرر کرده

سخته مخصوصاهنوزم که بی اعتناییشو به این بچه میبینم مثلا الان گفتم ماشینوبزن بیرون برم دکتر نگفت ببرم ...

دوران حاملگی استرس و نگرانی روی جنین تاثیر می‌زاره پس خودتو نگران نکن بچه انشالله بدنیا بیاد بهت قول میدم مهرش تو دلش میشینه و کلا عوض میشه