2777
2789
عنوان

من‌عاشق معلمیم فرهنگیان ک‌نمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 425 بازدید | 86 پست
مدونی چیه چرا نرفتم؟ فقط بخاطر حرف مردم حرف مردم منو بدبخت کرددد ترسوندن گفتن اگ بری تا سالای آینده ...

اهمیت به حرف مردم نده گلم اطرافیان منم اینطوری بودن ولی

الان من از نظر همشون معلم آینده هستم و خودشون خانم معلم خطابم میکنن به هر حال آمپزش ابتدایی بخونی نه قراره بری شرکت نه بیمارستان قراره معلم ابتدایی بشی 

من از وقتی خودم ابتدایی میرفتم میکفتن دارن برمیدارن این ازمونو 😅 برنمیدارن بنظرم چون اون موقع باید کلی از رشته های دانشگاهیو حفظ کنن 

آره من سال اولمه تابستان و ترم بعدش هم بخونم کاردانی تموم میشه و بعدش ادامه برای کارشناسی فرهنگیان البته اونم ازمون ها و سختی ها داره بیشتر به مدارک و نمرات و ... اهمیت میدن 

آموزش ابتدایی دانشگاه آزاد دوست من می‌ره گفتن فقط میتونی با مدرکش فقط تو مدارس غیرانتفاعی تدریس کنی ...

ن عزیزم تو با مدرکش میتونی آزمون استخدامی شرکت کنی و بدی دولتی در صورتی ک آزمون شرکت نکنی میری مدرس غیر دولتی 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آموزش ابتدایی دانشگاه آزاد دوست من می‌ره گفتن فقط میتونی با مدرکش فقط تو مدارس غیرانتفاعی تدریس کنی ...

آخ ببخشید یادم رفت برا شرکت تو دوره جهاد باید حداقل مدرک لیسانس رو داشته باشی که خب تو نداری ولی دانشگاه آزاد با دیپلم هم پذیرش میگیره حواسم نبود اینو بگم

ن عزیزم تو با مدرکش میتونی آزمون استخدامی شرکت کنی و بدی دولتی در صورتی ک آزمون شرکت نکنی میری مدرس ...

بله خب آزمون استخدامی ن فقط با مدرک آموزش ابتدایی بلکه با لیسانس خیلی از رشته ها میشه شرکت کرد

باشه عزیزم پس من همون رشته علوم تربیتی میزنم ودی برا سال بعد هم میخونم شاید سال بعد فرهنگیان قبول ش ...

روزانه اگه قبول بشی موقع انصراف باید هزینه بدیا...منم دقیقا ترم 4 رفتم برای انصراف بخاطر مبلغش پشیمون شدم

ما آخرین نسلی هستیم که می دونیم دنیای قبل از اینترنت چه حس و حالی داشت..
خیلیا سیاه‌لشکرن خیالت راحت...من خیلی از اشناهام هیچی نخوندن الکی رفتن سر آزمون الا گول تعداد رو نخر

بغیر فرهنگیان چ رشته ای که کار داشتع باشه رو پیشنهاد میدید؟ برای انسانی

«به دنیا که آمد پدرش النگوهای عروسی مادرش را فروخت.قوچ چاق و چله ای را زمین زد و تمام درو همسایه و فک و فامیل را نذری داد.وقتی سیزده سالش بود کیف پول مادرش را دزدید.در هفده سالگی یک نفر را کشت. خانواده اش تمام داروندارشان را فروختند تا توانستند دیه دخترک را بدهند.وقتی بیست سالش بود یک تزریقی خیابان خواب شده بود و مادرش شب و روز دعا می‌کرد کسی او را بکشد تا با پول دیه اش بتواند دختران دم بختش را شوهر بدهد. در یک شب برفی زیر پل به قتل رسید،قاتلش جوان معتادی بود که هفت روز بیشتر در زندان دوام نیاورد.» این یک داستانِ ، اثر بلقیس سلیمانی . که با نوشتن این داستان ، بخشي از تفكر مردسالار يعني تمايل افراد به داشتن كودك پسر به جاي كودك دختر را به باد انتقاد گرفته است.                 «کاربری جدید نیستم اکانت دارم و به درخواست خودم تعلیق شدن🧘🏻‍♀️.»
ن عزیزم تو با مدرکش میتونی آزمون استخدامی شرکت کنی و بدی دولتی در صورتی ک آزمون شرکت نکنی میری مدرس ...

اموزش ابتدایی مقطع کاردانی داره برای شرکت توی آزمون استخدامی باید لیسانس داشته باشی

«به دنیا که آمد پدرش النگوهای عروسی مادرش را فروخت.قوچ چاق و چله ای را زمین زد و تمام درو همسایه و فک و فامیل را نذری داد.وقتی سیزده سالش بود کیف پول مادرش را دزدید.در هفده سالگی یک نفر را کشت. خانواده اش تمام داروندارشان را فروختند تا توانستند دیه دخترک را بدهند.وقتی بیست سالش بود یک تزریقی خیابان خواب شده بود و مادرش شب و روز دعا می‌کرد کسی او را بکشد تا با پول دیه اش بتواند دختران دم بختش را شوهر بدهد. در یک شب برفی زیر پل به قتل رسید،قاتلش جوان معتادی بود که هفت روز بیشتر در زندان دوام نیاورد.» این یک داستانِ ، اثر بلقیس سلیمانی . که با نوشتن این داستان ، بخشي از تفكر مردسالار يعني تمايل افراد به داشتن كودك پسر به جاي كودك دختر را به باد انتقاد گرفته است.                 «کاربری جدید نیستم اکانت دارم و به درخواست خودم تعلیق شدن🧘🏻‍♀️.»
حتما مصلحت خدا بوده به نیک بگیر 🙂

اره خب بدنبود بلاخره به یه زبان مسلط شدم..بهترین دوستای زندگیم رو پیداکردم، اما خب اینده شغلی رو هواست فعلا

ما آخرین نسلی هستیم که می دونیم دنیای قبل از اینترنت چه حس و حالی داشت..
خیلیا سیاه‌لشکرن خیالت راحت...من خیلی از اشناهام هیچی نخوندن الکی رفتن سر آزمون الا گول تعداد رو نخر

مشکل همینه که برگشتم خونه دیدم جواب سوالای آزمون اومده حالا درسته پذیرش بصورت شهرستانی و بومیه و اگه سوالا یجایی لو بره تاثیری تو بقیه شهرستان ها ندراه ولی انصاف نیس یکی از بغل دستیام با گوشه چشمم ی نگاه ب ورقش کردم از کل ۲۵۰ تا سوال فقط سه تا زده بود بعد این یکی بغل دستیم کل برگه رو سیاه کرده بود معلوم نی این دومی الکی همه رو زده بود یا سوالا ب دستش رسیده بوده قبل ازمون

شما کاردانیت رو شاگرد اول و نمراتت عالی باشه تو ازاد معرفی میشی به اموزش و پرورش برای مقطع کارشناسی با یه سری شرایط کارشناسی رو میری فرهنگیان 

شما کاردانیت رو شاگرد اول و نمراتت عالی باشه تو ازاد معرفی میشی به اموزش و پرورش برای مقطع کارشناسی ...

دیدید همچین کسیو؟ 

2810