2777
2789
عنوان

من‌عاشق معلمیم فرهنگیان ک‌نمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 425 بازدید | 86 پست
چی بگم خودت میدونی، من خودم دوبار ازمون دادم قبول نشدم، به‌نظرم ازمون استخدامی برای رشته‌های دبیری ک ...

یینی آزمون آموزگاری بهتر از دبیریه؟

اگ‌اینجوریه رشته علوم تربیتی بردارم ک مربوط ب آموزش ابتداییه

عربی که جزو رشته های الهیات و قرآن هست اکثرا استخدامی میگیره چون اگه معلم رسمی ام نتونی بشی بعنوان م ...

پس عربی اوکیه؟توکل بخدا انتخاب کنم 

و سال بعد در کنارش دوباره کنکور شرکت میکنم اگ فرهنگیان شد اینو انصراف میدم و میرم اون

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بلاخره یه ازمون مشخصی داره دیگه...هرچیه بهتر از ازمون استخدامیه

مگه آزمون استخدامی چ مشکلی داره؟ من شرکت کردم ولی تعداد شرکت کننده ها خیلی زیاد بود خیلی خوب زدم و اگه ظرفیت قبولی یکم بالاتر بود حتما قبول میشدم ولی الان شک دارم قبول شم چون فقط ۱۳ نفر برمیدارن

یینی آزمون آموزگاری بهتر از دبیریه؟ اگ‌اینجوریه رشته علوم تربیتی بردارم ک مربوط ب آموزش ابتداییه

صد‌در صد، مثلا همین عربی که میگی هرمنطقه یه‌نفر فوقش دونفر میخواد هرسال..باقی رشته‌های دبیری‌هم همینطور..اموزگاری واقعا درصد قبولیش بیشتره

ما آخرین نسلی هستیم که می دونیم دنیای قبل از اینترنت چه حس و حالی داشت..
صد‌در صد، مثلا همین عربی که میگی هرمنطقه یه‌نفر فوقش دونفر میخواد هرسال..باقی رشته‌های دبیری‌هم همین ...

خب پس علوم تربیتی انتخاب کنم؟یا کلا قید کنکور تیر رو بزنم و بمونم سال بعد 🤦‍♀️

سلام زهرا جان خوبی امروز چقدر مطالعه کردی ؟ 

من این روزا درگیرم ولی هونطور که گفتم دو هفته یعنی ۱۴ روز آخر گزارشکار کاملم رو ارسال میکنم واست نمونه اش رو هم که واست فرستادم 🙂

عربی که جزو رشته های الهیات و قرآن هست اکثرا استخدامی میگیره چون اگه معلم رسمی ام نتونی بشی بعنوان م ...

عربی میگن ازمون‌استخدامی یکی دونفر برمیداره پیشنهاد میدن ک علوم‌تربیتی بردارم و آزمون آموزگاری ظرفیت بیشتره 

مگه آزمون استخدامی چ مشکلی داره؟ من شرکت کردم ولی تعداد شرکت کننده ها خیلی زیاد بود خیلی خوب زدم و ا ...

اولاخب ظرفیتش خیلی کمه..دوما سهمبه حرف اول رو میزنه، مصاحبه‌ش هم که شده مسخره‌بازی و مراحل زیاد و انگار میخوان ناسا استخدام کنن..هرسالم که ماشالا دارن فقط منابع اضافه میکنن 

ما آخرین نسلی هستیم که می دونیم دنیای قبل از اینترنت چه حس و حالی داشت..
پس عربی اوکیه؟توکل بخدا انتخاب کنم  و سال بعد در کنارش دوباره کنکور شرکت میکنم اگ فرهنگیان شد ...

فک کردی انصراف ب این راحتیه؟ دانشگاه دولتی درصورت انصراف هم مدارکتو بهت برنمیگردونه من خودم همین ی ماه پیش پذیرفته شده ارشد فیزیک هسته ای شدم و همزمان آزمون استخدامی آموزش و پرورش شرکت کردم رفتم دانشگاه گفتم آزمون قبول شم انصراف بدم گف تا زمانیکه دوره تحصیلی شما تموم نشه مثلا دوسال که ارشده حتی درصورت انصراف نه اصل و کپی مدارک رو ب شما نمیدیم 😊

سلام زهرا جان خوبی امروز چقدر مطالعه کردی ؟  من این روزا درگیرم ولی هونطور که گفتم دو هفته یعن ...

سلام عزیزم امروز نتونسم هیچی بخونم‌بخاطر همین‌دوباره افسردگی‌گرفتم‌تاپیک زدم قید فرهنگیانو زدم من 

راستی عزیزم من میدونی درگیر چی شدم 

چون نمراتم تو دانشگاه خیلی عالی شده و یکسری موارددیگه قرار شده به اموزش و پرورش منطقمون برم و اگه هدا بخاد بعد مقطع کاردانی کارشناسی رو دانشگاهم فرهنگیان بخونم 

فردا قراره برم برای صحبت برام دعا کن 🙂

نگاه کن من وقتی این راهو رفتم فکر نمیکردم این مسیر برام پیش بیاد ولی خدا خیلی قشنگ میسازه 

ولی دو هفته گزارشکار رو میفرستم 

اولاخب ظرفیتش خیلی کمه..دوما سهمبه حرف اول رو میزنه، مصاحبه‌ش هم که شده مسخره‌بازی و مراحل زیاد و ان ...

ظرفیت رو قبول دارم کمه ولی قبولی های سهمیه ایثارگری با سهمیه آزاد فرق داره مثلا از شهر ما سه تا سهمیه ۵٪ برمیدارن دوتا سهمیه ۲۵٪ یک معلم سهمیه معلولیت جسمی و ۱۳ نفر سهمیه آزاد ینی جدا جداست 

راستی عزیزم من میدونی درگیر چی شدم  چون نمراتم تو دانشگاه خیلی عالی شده و یکسری موارددیگه قرار ...

اتفاقاا من امسال میخاسم بدم دانشگاه آزاد رشته آموزش ابتدایی و شنیدم ک میتونی بری آموزش پروش و وارد فرهنگیان شی برووو اگه بشه عالی میشههه خداکنه همچین جیزی بشه منم امید پیدا میکنم 

حتما توی ایتا بهم خبر بده ک چی گفتن 

ایشالا ب حق امام حسین بگن اره میشه.منم راه تورو برم

2810