2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من خوندم ولی منصرف شدم کلا ول کردم فعلا میبینی چقد منابعش چرته

همون منابعش یه طوریه باور کن کتابهای دانشگاه بیارن تو یه روز پنجاه درصدش میتونم حفط کنم این کتابها رو دو ساعت میخونی بعد میبینی ده صفحه رفتی جلو 

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
همون منابعش یه طوریه باور کن کتابهای دانشگاه بیارن تو یه روز پنجاه درصدش میتونم حفط کنم این کتابها ر ...

منابع کلا جوریه

طلبه ها و اخوندا بتونن در بیان

یه کتاب تخصصی نیس 

همش وصبت نامه میثاق نامه

جدال دو اسلام. تاریخ و تمدن همشش کتابا اسلامی انقلابی

منابع کلا جوریه طلبه ها و اخوندا بتونن در بیان یه کتاب تخصصی نیس  همش وصبت نامه میثاق نامه ...

من فقط با اندیشه و همرزمان انس گرفتم چون تو آموزگاری خونده بودم مرحله سخت رد کردم 

سایت های کلی و مبانی هم خیلی سخته یه طوری بود که با خودم گفتم واقعا من این ها رو برای آموزگاری خوندم ؟ 

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
من فقط با اندیشه و همرزمان انس گرفتم چون تو آموزگاری خونده بودم مرحله سخت رد کردم  سایت های کل ...

شمارو‌نمیدونم

ولی من میخونمم یادم میره این‌کتابارو.

مهم اینه بخونی یادت بمونه و تست بزنی. 

از خیلیا میپرسم مزگن خوندیم ولی خو‌گیج شدیم هیچ نمیفهمیم تستارو

شمارو‌نمیدونم ولی من میخونمم یادم میره این‌کتابارو. مهم اینه بخونی یادت بمونه و تست بزنی.  ا ...

اره تو تست زنی اذیت میشم 

حالا گفتن آزمون های جهاد خیلی آسون تر از سنجش هست خدا کنه مثل آموزگاری سوالات مفهومی نباشه

اره تو تست زنی اذیت میشم  حالا گفتن آزمون های جهاد خیلی آسون تر از سنجش هست خدا کنه مثل آموزگا ...

من که ول کردم

طبق اطلاعات قبلیم و شانسم تستا میزنم.

۵۰۰ صفحه رو‌مگه میشه خوند والا حوصله مخاد.

به قول شما کتابا خومون بود راحت میخوندیم

الان زیست شناسی بود با علاقه ۷۰۰ ص میخوندم