2777
2789
 اصلا بدون تست نباید پنی سیلین بزنن.ما یکی از اقواممون سر این که حساسیت داد سر پنی سیلین مرد از ...

وحشتناکه ....ولی مرگو به جون خریدم از دست این سرماخوردگی یجوری خسته شدم که نگووو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بدن درد وبی حالی شدید سرفه های وحشتناک وخلط های وحشتناک

واااای خدا سر هیچکی میاره....گناهات  قشنگ کامل ریختن دیگه با این سختی که کشیدی....من فقط خشکی دهان و خلط پشت گلو و بینی و گلو درد ولم نمیکنه

دو ساعت بعد از تزریق تاپیک زدم حالا...بگردم    

نه دیگه اگر حساسیت داشته باشه کسی همون اوایل تزریق معلوم میشه 

تست میگیرن همش چند دقیقه منتظر میمونن اگر علایم نداد تزریق اصلی رو انجام میدن نمیشه که برای هر کس یکی دو ساعت منتظر بمونن که 😅😅

فقط 16 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم و سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید💙💙

خب خوبه حساسیت ندادم    

خدا رو شکر 😍😍😍

ولی خیلی خطرناکه دور از جونت دور از جونت همسایه ما به خاطر همین پنی سیلین فوت کرد 

فکر کردم تازه زدی هیچی نگفتم که نترسی  

الان گفتم که حواست جمع باشه اگر یه بار بازم نیاز شد حتما تست بدی 

فقط 16 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم و سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید💙💙

من بااینک همیشه میزنم و هیچ وخ حساسیت نداشتم ولی چند روز پیش برا اولین بار حساسیت نشون دادم 

برا من علایمش بعد ده دقیقه نشون داد ک این بود …احساس خفگی و تپش قلب زیاد ،کل صورتم قرمز شد و باد کرد بعدش کله صورتم کبود و خون مرده شد ،سرگیجه شدید داشتم ک دکتر هم نرفتم فق خونه موندم و تا اخرشبش خوب شد و کبودیا تا سه روز بعد رفت 

اگ این علایم نداری پس حساسیت نشون ندادی ولی دفعه بعد خاسی بزنی حتما بگو تست کنن چون شانسیه و خطر مرگ داره