2777
2789
عنوان

"روانشناسی کودک"اگر سوالی داشتید برام پیام بزارید✅️

| مشاهده متن کامل بحث + 1718 بازدید | 172 پست
سلام  من فرهنگیان قبول شدم و اونجا درس خوندم بخاطر تقویت ارتباط با شاگردا مجدد کنکور دارن رشت ...

ببخشید شما تونستید مجوز مطب بگیرید ؟

من رشتم امور تربیتی رسته مشاوره هست اصلا نمیدونم مرتبطه تا با ارشد مجوز مطب بگیرم یا نه و تا دکتری باید بخونم تا مجوز بدن.

واقعیتش که همین میخوام بدونم ارزش داره زندگیم رو پای درس بزارم یا نه والا موندم 

ببخشید شما تونستید مجوز مطب بگیرید ؟ من رشتم امور تربیتی رسته مشاوره هست اصلا نمیدونم مرتبطه تا با ...

من دنبال کارای مطب اصلا نرفتم

چون هم هزینه زیادی میخاست هم قطعا کلی دردسر داشت 

فقط 7 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دنبال کارای مطب اصلا نرفتم چون هم هزینه زیادی میخاست هم قطعا کلی دردسر داشت 

پس با همون ارشد در حد مدرسه کار می کنید و حالا به دانش آموزها مشاوره میدید ؟ چون بیرون مشاوره دادن درآمد سازه ولی خب همون قدر دردسر و بدبختی داره 

پس با همون ارشد در حد مدرسه کار می کنید و حالا به دانش آموزها مشاوره میدید ؟ چون بیرون مشاوره دادن د ...

من تو کلیتیک مشغولم 

تایم بعدازظهر اونجام 

اتاق شخصی دارم برای خودم

درصدی کار میکنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من دنبال کارای مطب اصلا نرفتم چون هم هزینه زیادی میخاست هم قطعا کلی دردسر داشت 

من میخوام کنکور بدم ولی موندم منابع چی بخونم چیکار کنم اصلا و به ارشد اندازه کارشناسی اهمیت نداده شده که آدم کسی رو بشناسه و کمک بگیره....

من کادر اداری مدرسه میشه پستم و احتمال اینکه بتونم دولتی بخونم بالاست ولی خیلی دولتی گرفتن سخته اونم من که  کلا سردرگمم چی منابع بخونم چقدر بخونم اصلا بخونم یا نخونم به معلمی راضی باشم زندگی کنم نمیدونم

من میخوام کنکور بدم ولی موندم منابع چی بخونم چیکار کنم اصلا و به ارشد اندازه کارشناسی اهمیت نداده شد ...

ببین هدفت چیه 

اصلا چی میخای 

مثلا ب کجا و چی برسی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ببین هدفت چیه  اصلا چی میخای  مثلا ب کجا و چی برسی

دلم میخواد علاوه بر معلمی درآمد دیگه هم داشته باشم و چی بهتر از اینکه شغل دومم مرتبط با شغل اول باشه.

ولی به قول استادم بعضی اوقات کلی تلاش میکنی عمر صرف میکنی ولی چیزی که بدست میاری و با عمری که دادی رو می بینی می بینی واقعا ضرر بود از زندگی استفاده نکردی....

نمیخوام همچین حسی داشته باشم....

الانم آرزوی دیرینه من انجام کارهای مشاوره ای و ایناست ولی خب میگم اگه بخونم کار تضمینه برام یا نه عمری بود که رفت!

سردرگمم🥲

دلم میخواد علاوه بر معلمی درآمد دیگه هم داشته باشم و چی بهتر از اینکه شغل دومم مرتبط با شغل اول باشه ...

استادت اشتباه گفته ،شمارو هم دلسرد کرده 

درس خوندن هیچ وقت به صرر نیست ...

حتا نبتونید ب عنوان مشاور یا روانشناس تو مدرسه استخدام شی 

اصلا مطب بزنی 

توی کلینیک مشغول شی 

مگه میشه ادم تلاش کنه و ب جایی نرسه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
استادت اشتباه گفته ،شمارو هم دلسرد کرده  درس خوندن هیچ وقت به صرر نیست ... حتا نبتونید ب عنوا ...

خیلی ها درس میخونن و به هیچی نمیرسن خیلی شرایط جامعه بد شده و دلسرد شدم از درس به خاطر همین حتی حاضر شدم آرزوهای بچگیم رو فراموش کنم کم کم....

نمیدونم شایدم فرهنگیان و شرایطش افسردم کرده 🥲

خیلی وایب خوبی داد پیامتون بهم ممنونم ازتون 🩷

خیلی ها درس میخونن و به هیچی نمیرسن خیلی شرایط جامعه بد شده و دلسرد شدم از درس به خاطر همین حتی حاضر ...

فرهنگیان ما رو ب جایی نمیرسونه 

من ک ففط از سر علاقه ب دبیری و بچهها هرردز میرم 

وگرنه خونه بشینم بیشتر پول در میارم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
فرهنگیان ما رو ب جایی نمیرسونه  من ک ففط از سر علاقه ب دبیری و بچهها هرردز میرم  وگرنه خ ...

واقعا درست میگید شاید با ادامه تحصیل و شغل دوم به جایی برسیم یا معلمی که اصلا نمیشه کاری کرد فقط با عشق باید کار کنی غیر از این باشه داغونی 🥲

واقعا درست میگید شاید با ادامه تحصیل و شغل دوم به جایی برسیم یا معلمی که اصلا نمیشه کاری کرد فقط با ...

من اگه استخدام رسمی اموزش پرورش نبودم قطعا دبیری رو میزاشتم کنار 

روانشناسی رو جدی میگرفتم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من اگه استخدام رسمی اموزش پرورش نبودم قطعا دبیری رو میزاشتم کنار  روانشناسی رو جدی میگرفتم&nbs ...

چه جالب منم برم دنبال همون روان شناسی پس به خدا اینقدر استادهای بد گیرمون افتاد دیگه علاقه ای به روان شناسی هم ندارم ولی باید به خودم بیام دوباره فکر کنم فقط اینطوری می تونم وضع رو برای خودم بهتر کنم از اینکه به سوالاتم پاسخ میدید متشکرم ان شالله موفق و پر روزی باشید 💜