2777
2789
عنوان

قرص گین آپ کسی خورده برا چاقی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 547 بازدید | 55 پست
من الان چند ساله یه روز درمیون گاهیم هر روز حموم... دریغ از یک گرم

ببین اگ هرروز بری لاغر میشی اگ یه روز در میون بری وزن میگیری🙂

میگف..فقد مرگ میتونه مارو از هم جدا کنه و مرگ.. دختری بود با موهای قهوه ای  و کمی زیباتر از من  

خواهرم خورد نتیجه گرفت البته همزمان باشگاه میرفت مربی ش گفته بود بخور تا ۶ ماه باشگاه بیا دیگه لاغر نمیشی همونم شد. 

هیکلش خیلی خوب شد قشنگ رو امد 

🍼یک عدد نی نی تپل مپل خوجل تو دلمه   خداجونم شکرت 😘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چاقی بیش از حد نمیخوام فقط در حدی که پر بشم لباس تو تنم بشینه

من بدنسازی میرفتم خیلی خوب بود ،اگه دوس داری برو باشگاه با برنامه ای که میده به اون چیزی که بخوای میرسونتت 🙂

حرف فروشنده کاملا درسته من چن دوره خوردم با اینکه یهویی ولش کردم اما به وزن اولم برنگشتم

عزیزم شما میخوردی حالت بد نمیشد؟ 

من یه روز یدونه خوردم شب ک شد پاهام و  بدنم بی قراری شدید گرفته بود.شاید برا من قوی بوده 

حرف فروشنده کاملا درسته من چن دوره خوردم با اینکه یهویی ولش کردم اما به وزن اولم برنگشتم

همون گین اپ استفاده کردین؟

چه مدت خوردین ک برنگشت؟من فقط یبار فت فست یه ماه خوردم تازه داشتم جون میگرفتم،چون قوطی بعدی فیک  بود برام عوارض نشون داد ولش کردم 

اونم شنیدم قطع ک بکنی برمیگرده

من استفاده کردم پنج کیلواضافه کردم ولی بعدش اره دو کیلو کم کردم ولی خب بازم از قبل بهتر بود

هرچه خدا بخواهد همان می شود☘️❤😊سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش😊☘️عمرگران میگذرد خواهی نخواهی جانه من پس لذت ببر از این نعمت💖😍
عزیزم شما میخوردی حالت بد نمیشد؟  من یه روز یدونه خوردم شب ک شد پاهام و  بدنم بی قراری شد ...

شاید بخاطر چیز دیگه ایی بوده

نه من اونجوری نشدم اصلا

تو رووووو خدااااا کتاب بخونید مسواک بزنید****بی‌نهایت زندگی رو دوست دارم و می‌خوام تا جایی که می‌شه زندگی کنم. کاش هر چی خاک اموات شما هست بقای عمر من باشه.این فیلم را به عقب برگردان آن قدر که پالتوی پوست پشت ویترین، پلنگی شود که می دود در دشت های دور، آن قدر که عصاها پیاده به جنگل برگردند و پرندگان دوباره بر زمین.نه!به عقب تر برگرد. بگذار خدا دوباره دست هایش را بشوید در آینه بنگرد؛ شاید تصمیم دیگری گرفت.-گروس عبدالملکیان

اونایی که پیام منو میبینن بخاطر خدا بسلامتیتون رحم کنید .یکی از نزدیکانم خورد یه مدت همش شکم درد داشت شکمش ورم کرده بودبه اون یارویی که ازش گرفته بود گفت قضیه اینجوریه گفت کاملا عادیه بدنت داره روفرم میاد مثل وقتی که میری باشگاه بدن درد میگیری اونم اینطوریه اینم پشت گوش انداخت ونصف قرصهایی که توقوطی ۶۰عددی هم بود تقریبا ۳۰تادونه یک ساعت قبل نهار یا شام میخورد خلاصه بهتون بگم بعد یه مدت شکمش دیگه مث زنای حامله شده بود ب زور نصف میکشید رفت دکتر سونو داد بهش گفت یه قده عفونتی جمع شده تو شکمت وخطرناکه باید عمل شه درعرض یک ماه این قرص لعنتی چیکار کرد شمارو بخدا به خودتون بیاین به خودتون رحم کنید

منی که با ۱۶۵ قد ۳۹ کیلوئم😶‍🌫️

حقیقت آیینه‌ای بود که از آسمان به زمین افتاد و شکست، هر کس تکه‌ایی از آن را برداشت خود را در آن دید، گمان کرد حقیقت نزد اوست، حال آنکه حقیقت نزد همگان است.
خواهرم خورد نتیجه گرفت البته همزمان باشگاه میرفت مربی ش گفته بود بخور تا ۶ ماه باشگاه بیا دیگه لاغر ...

واقعا؟همون گین اپ خورد؟

از اول باشگاه میرفت یا همین که قرصو شروع کرد باشگاهم شروع کرد؟

اتفاقا یه روز درمیون میرم حموم😅 خیلییی سخت وزن میگیرم ینی باید مثل گاو بخورم تا یه کیلو اضافه کنم& ...

خب پس چیزای اشتها اور بخور من الان چیزی یادم نیس ولی خب مسواک زدن اشتها رو زیاد میکنه پس تا میتونی مسواک بزن😂

من ک حس میکنم دارم خیلی چاق میشم دنبال یه چیزی برای لاغری هستم😂

میگف..فقد مرگ میتونه مارو از هم جدا کنه و مرگ.. دختری بود با موهای قهوه ای  و کمی زیباتر از من  
واقعا؟ من خیلی لاغر دیده میشمااا اینجوری بهت بگم ک شلوار تو تنم زار میزنه اصلا پر نیسم😅

اها خب استخون بندیت ریزه من استخونم درشته

میدونی چرا تابوت جوونا سنگینه؟! چون با ارزوهاشون دفن میشن💔    کاربری یازدهم🤐            

منم قدم ۱۷۸ وزنم ۶۲ هست لاغرم میخوام از به چیزی از همین قرصا بگیرم شاید فرجی شد

‌ ‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌چشمِ خود بستم که دیگر چشمِ مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش

همون گین اپ استفاده کردین؟ چه مدت خوردین ک برنگشت؟من فقط یبار فت فست یه ماه خوردم تازه داشتم جون می ...

اره الانم قبل عید خوردم

میخواستم یه کم رو بیام

همین سه دوره بخور 

دوره اول و کامل بخور دوره بعدیو کمش کن

تو رووووو خدااااا کتاب بخونید مسواک بزنید****بی‌نهایت زندگی رو دوست دارم و می‌خوام تا جایی که می‌شه زندگی کنم. کاش هر چی خاک اموات شما هست بقای عمر من باشه.این فیلم را به عقب برگردان آن قدر که پالتوی پوست پشت ویترین، پلنگی شود که می دود در دشت های دور، آن قدر که عصاها پیاده به جنگل برگردند و پرندگان دوباره بر زمین.نه!به عقب تر برگرد. بگذار خدا دوباره دست هایش را بشوید در آینه بنگرد؛ شاید تصمیم دیگری گرفت.-گروس عبدالملکیان