2777
2789

من چند ماهه با این مشکل درگیرم 

بچم شیشه شیر نمیگیره اصلا مدلای مختلف و امتحان کردم اونت و هی اور شی و... 

شیر خودم عین آبه  اصلا قوت نداره 

بچم به دنیا اومد 3600 بود ولی هر ماه 200 300 گرم اضافه میکنه 

از طرفی هی با فشار میاد میپره گلو بچه گریه میکنه قهر میکنه دیگه نمیخوره 

همیشه گرسنس 

از 4 ماهگی سرلاک رقیق میدم  بهش ولی خب جای شیر و نمیگیره 

به نظرتون چه کنم راه حلی. پیشنهادی 

واقعا بریدم دیگه

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان

دخترخاله منم مشکل شما رو داشت.هیچ مدل شیشه بچه اش نمی‌گرفت.اون بنده خدا اصلا خودش شیر نداشت

با سرنگ شیرخشک میداد

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان چند ماهه ست؟ 

رفته تو 5 ماه

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان
اقا تو از کجا میدونی شیرت قوت نداره 😐😐😐!!!   ماشالله با فشارم میاد یعنی پرشیری خیلی هم عالی ...

آخه خیلی کم وزن میگیره همه بچه ها ماهی حداقل نیم کیلو تا یک کیلو وزنش ن میره بالا میترسم ضعیف بمونه بچم

عزیزم دکتر چی میگه؟ الان چند ماهشه؟ منم بچم همش بیقرار بود دکتر می‌گفت بخاطر گرسنگی نیست می‌گفت فقط شیر مادر اصلا شیرتو قطع نکن بهترین چیز براش همونه. خدارو شکر کن که شیشه شیری نمیشه. 

میخواستم بهت بگم با سرنگ و قطره چکون بده یکم به طعمش عادت کنه 

دادم ب خدا اگه بدونی چند مدل شیر خشک گرفتم با سرنگ میخوره یکی دو روز بعد عوق میزنه 

سر شیشه ام تا ی میک میزنه عوق میزنه 😐🥺😂

رفته تو 5 ماه

اگر سینه تو میگیره به نظرم شیر خودتو بده. از ماه آینده انشالله غذا خور میشه دیگه راحت تری. 

اینکه شیرت رقیقه رو خودت اینطوری فکر میکنی عزیزم شاید. 

با قاشق شیر خشک بدی نمیخوره؟ 

عزیزم دکتر چی میگه؟ الان چند ماهشه؟ منم بچم همش بیقرار بود دکتر می‌گفت بخاطر گرسنگی نیست می‌گفت فقط ...

گفت هر جوریه شیر خودتو بده 

اگر سینه تو میگیره به نظرم شیر خودتو بده. از ماه آینده انشالله غذا خور میشه دیگه راحت تری.  ای ...

اولش چرا  بعد یکی دوبار انگار بدش میاد از طعمش  یکم میخوره گریه میکنه سینم و میخواد 

سینم و میدم میپاشه گریه میکنه 

فقط وقتی خوابه خوب میخوره. اونم هی باید بیدارش کنم ک بخوره سیر شه  بد خواب میشه گریه میکنه 

یعنی شب و روز ندارم انقد بلند میشم میشینم دراز میکشم راه میرم تا بتونم دو قطره شیر بدم بهش 😭

آخه خیلی کم وزن میگیره همه بچه ها ماهی حداقل نیم کیلو تا یک کیلو وزنش ن میره بالا میترسم ضعیف بمونه ...

عزیزم تحت نظر دکتر باش. حیف شیرت نیست میخوای شیرخشک بدی؟ از نظر عاطفی هم براش آغوش مادر بهترینه

برای عدم پرش شیر و آبکی نبودن من شنیدم میگن یک سوم اول شیر آبکیه اگه بچه زیاد نمیخوره اونو بدوش بریز دور یک سوم دوم پروتئین و سومی چربیه و چاق کننده است بجوری بده اون اواخرش رو بخوره