2777
2789
عنوان

جاریم با همه روبوسی کرد جز من

| مشاهده متن کامل بحث + 904 بازدید | 39 پست

شاسد واقعا قصدی نداشته من عید رفتم خونه خواهرشوهرم باهمه روبوسی کردم یه خواهرشوهرم دست داد اقدامی نکرد برای روبوسی منم جلو نرفتم شاید الان اونم باخودش بگه فلانی اومد باهمه روبوسی کرد الا من ولی واقعا من منظوری نداشتم دیدم خودش جلو نیومد و صاف وایساد منم روبوسی نکردم

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی) 

منم با جاریم رو بوسی نکردم.محلش ندادم.علتش هم رفتارای خودش بود.حرف می‌برد و می آورد و شده بود مخبر خونه ی من.منم دیگه روابطم رو باهاش قطع کردم.

گفته بودی که چرا محو تماشای منی  **** وآنچنان مات که یکدم مژه برهم نزنی*** مژه برهم نزنم تا که زدستم نرود****ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فقط اینکع اگر دغدغت نیس پس چراانقدر این تاپیکو تکرار کردی و راجب جاریت تاپیک زدی🤔🥴

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی) 
شاسد واقعا قصدی نداشته من عید رفتم خونه خواهرشوهرم باهمه روبوسی کردم یه خواهرشوهرم دست داد اقدامی نک ...

من ک عید رفتم خونه مادرشوهرم مهمه هم بودن باهمه سلام علیک کردم خواهرشوهرم پشتشو کرد بهم بی دلیل بی دلیلللل

انگار من باعث شدم تا۳۸مجرد بمونه

کاش یکم از اخلاق و رفتارهای مامانتون بگید ، برامون تجربه شه . 

اشتباه برداشت کردید دوست عزیز اصلا آدم سیاست مداری نیست که از سیاست هاش بگم در کل به اصول انسانی خیلی پایبنده سرش به کار خودشه پشت و جلوی همه یه جوره تاحالا نه دیدم پشت کسی بد بگه نه دیدم جلوش چاپلوسی و اصلا متوجه تیز بازیا و رفتاری نکته دار اقوام نیست ما که میگیم تازه میفهمه چی به چیه ینی کلا به کار مردم کار نداره عروسی جایی میریم ن متوجه لباس کسیه ن طلای کسی و اصلا بلد نیست جواب کسی رو چطوری بده که آدم خوبه باشه 

من و تو خم نه و درهم نه و کم هم نه که می باید باهم باشیم
من ک عید رفتم خونه مادرشوهرم مهمه هم بودن باهمه سلام علیک کردم خواهرشوهرم پشتشو کرد بهم بی دلیل بی د ...

خیلی وقتا باید اهمیت ندی کلا 

یه به درک تو دلت بگو😁تامام

خیلی وقتا باید اهمیت ندی کلا  یه به درک تو دلت بگو😁تامام

دختر عوضی بخارات پایینش میزنه ب مغزش منو میبینه 

بی دلیل ها من باهاش هیچ کاری نداشتم بعد سه ماهم بود همو میدیدیم انگار ارث باباشو خوردم احمق

دختر عوضی بخارات پایینش میزنه ب مغزش منو میبینه  بی دلیل ها من باهاش هیچ کاری نداشتم بعد سه ما ...

مشکل داره ولش کن اونو خدا زده 

اشتباه برداشت کردید دوست عزیز اصلا آدم سیاست مداری نیست که از سیاست هاش بگم در کل به اصول انسانی خیل ...

خدا حفظشون کنه ،سایشون مستدام ،مثل مادرشما کم پیدا میشه  

هله نومید نباشی که تورا یار براند ؛ گرت امروز براند نه که فردات بخواند؟                                                             در اگر برتو ببندد نرو و صبر کن آنجا ؛ که پس صبر ، تورا او به سر صدر نشاند🕊                                                                     و اگر برتو ببندد همه ره ها و گذر ها ؛ ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند 🦋