2777
2789
من عاشق معلمیم بخاطر همین دودلم میگم‌همین هوارزمی‌بخونم بعدا آزمون میدم یا یسال بمونم دوباره برا فره ...

ی مشاور بگیر خویع دختر داییم میخواست ملی اقتصاد فکنم بخونه مشاور گفت کدومارو بخونه فقط همونارو خوند رشته رو قبول شد

دوستمم ادبیات ی دانشگاه خاص میخواست دو سه تا درس خوند صد درصد زد و همونجا قبول شد بقیشونو سفید گذاشتن یعنی.

سنت که میخوره بابا من ۷۳ ام به ازمونا میخورم خواهرم ۶۲ بود امسال ازمون نوشته برا دبیری.😐

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بخون عزیزم هرچه قدرم سخت باشه تو یسال میشه بست 

برا آموزگاری امتحان دادم نذاشت بخونم اصلا نمیذاره.پارم میکنه😅🤭🤣

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     
ی مشاور بگیر خویع دختر داییم میخواست ملی اقتصاد فکنم بخونه مشاور گفت کدومارو بخونه فقط همونارو خوند ...

عزیزم مشکل من قبولی نیسا اونومیخونم مشکل من الان اینه ک خوارزمی بزنم یا بزارم بمونه سال بعد دوباره فرهنگیان بخونم ؟

مبخونم ولی دودلم اگ این نشد خوارزمی انتخاب رشته نکنم؟

اگر نشد انتخاب رشته کن برو دانشگاه دیگه بیشتر از این پشت کنکور نمون 

اما تو همین ایام باقی مونده تمام تلاشت رو بزار 

کاربر سال 98 هستم به خاطر یک جمله تعلیق شدم 🙃😑
من امسال میتونسم بیارم ولی خاک تو سرم تقصیر خودم بود امروز فردا کردم اومد رسید ب الان 

چرا خاک تو سرت حالا فرهنگیان چرته برده دولت میخوای بشی ۱۲ سال صبحا بیدار شدی رفتی مدرسه الان دوباره ۳۰ ۴۰ سال باید بری ای بابا چه کاریه آخه 

اخه من عاشق معلمیم لعنت ب منننن من اینهمه وقت داشتممم لعنت ب مننن

اها خب پس علاقه داشتن فرق میکنه خب عزیزم دنیا به آخر نرسیده که تلاش کن حتما بهش میرسی بجای لعنت کردن خودت پشت کارتو بالا ببر

اها خب پس علاقه داشتن فرق میکنه خب عزیزم دنیا به آخر نرسیده که تلاش کن حتما بهش میرسی بجای لعنت کردن ...

موند سال بعد؟وای امسال همه منتظر این بودم ک قبول نشمم فکرشو کنن من شرمنده حرف مردم میشمم همه مامان بابامو شمادت میکنن

از ی طرف میتونم رشته عربی یا ادبیات روزانه بیارم اگ بیام برم دانشگا فک‌کنم بشه برا کنکور خوند اگ بیام نرم شاید سال دیگ سنم نخوره 

موند سال بعد؟وای امسال همه منتظر این بودم ک قبول نشمم فکرشو کنن من شرمنده حرف مردم میشمم همه مامان ب ...

خب برو ادبیات یا عربی بعدش میتونی دبیر ادبیات اینا بشی فکر کنم یا اگه میتونی آزاد برو معلمی یا اصلا وقتی میتونی برای ادبیات رتبه بیاری پس برای تربیت معلمی هم میتونی که