2777
2789
عنوان

هانیتا درد میکنه ! 😟 چیکار کنم؟

908 بازدید | 31 پست

سلام دوستان .شب خوش

هانیتا از دیشب گلودرد شدید داره و سرفه های خشک بدی میکنه. همش میگه هانیتا مریض شده؛ هانیتا درد میکنه

دوبار امروز دکتر بردیمش ولی گوش و گلوش هیچ عفونتی نداره؛ فقط گفتن حلق و گلوش ملتهبه.

از درد طفلکی تو خوابم ناله میکنه. خودم فک میکنم مال چهارشنبه و پنج شنبه ست که یکسره هق هق زد و گریه زاری کرد(بهونه باباشو گرفته بود که خارج از شهر بود) 

ولی یه خانومی تو درمانگاه گفت این ویروسه که روی حنجره اثر میذاره.

کسی چنین چیزی شنیده؟نگرانم.میگفت خیلیم طولانیه این بیماری

خوب دکتر. گفته ویروسه شما اصرار. دارید. دلتنگیه ؟به هر. حال امیدوارم زودتر. خوب بشه

امیدوارم همه دوستانم در. نهایت سلامتی به سرببرند. و. نهایت ارزوم دعا برای  تک تک افراده چه انانی که دوستم داشتند که کسانی که من را مسول ناکامیهاشون میدونستند و. با نفرت ازم یاد. میکردند خدا نگهدارتون 😘😘

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای خدا دختر منم همین جوری شده چهارشبه که تو تب میسوزه آنتی بیوتیکم روش اثر نداره دکتر گفت گلوش ملتهب شده این دیگه چه ویروسیه

میشه برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستید🥺ان شالله حاجت روا بشید مرسی❤

بهش نشاسته درست کن گرم گرم بده بخوره التهابش کم میشه

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....

من که چندتا دکتر بردم دوتا گفتن گلوش التهاب داره یکی گفت ویروسه نمیدونم دیگه چه ویروسیه این که با هیچیم تبش پایین نمیاد

میشه برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستید🥺ان شالله حاجت روا بشید مرسی❤
دکتر نگفت ویروسه. گفت عفونت نداره.دارو هم ندادفقط گفت گلوش ملتهب و قرمزه

ای وای من اشتباه خواندم فکر. کردم دکتر. بوده 😂ان شالله بهتر. میشه بازم عذر. میخوام

امیدوارم همه دوستانم در. نهایت سلامتی به سرببرند. و. نهایت ارزوم دعا برای  تک تک افراده چه انانی که دوستم داشتند که کسانی که من را مسول ناکامیهاشون میدونستند و. با نفرت ازم یاد. میکردند خدا نگهدارتون 😘😘
2810