2777
2789
عنوان

بچه دوم🥴

| مشاهده متن کامل بحث + 2325 بازدید | 130 پست
بچم سال بعد دومه

اهان پس خوبه کلاس اول خیلی مهمه چون پایه که ضعیف بشه هم تا اخر بچه درسش ضعیف میمونه هم کم کم از درس و مدرسه زده میشه 

من بچه ی دوم ندارم تجربه ای هم ندارم که به دردتون بخوره  فقط نگران درس بچتون بودم چون خیلی ها رو دیدم‌با بچه ی کلاس اولی نوزاد هم  دارن و بچه اسیب دیده امیدوارم طبق شرایط زندگی خودتون بهترین تصمیم رو بگیرید و هیچ وقت از اون تصمیم‌پشیمون نشید 

فعلا نمیخوام  تازه ب آرامش رسیدم  خوابمون یکی شده  تازه دارم استراحت میکنم به خودم ...

دقیقا خوب گفتی ماهم تازه  شبیه هم شدیم حرفامو متوجه میشه خوب خوابمون غذامون یکی شده البته بد غذا هست اما ساعت غذا یکیه‌

در کل راحتم 

اما خب مجبورم بالاخره چه‌زود چه‌دیر بیاریم دیگ  من گفتم پاییز یا زمستون اقدام کنم ک سوم شد بچم به دنیا اومده باشه باز دو دلم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دقیقا خوب گفتی ماهم تازه  شبیه هم شدیم حرفامو متوجه میشه خوب خوابمون غذامون یکی شده البته ...

من دخترم شیطونه و لجباز 

شوهرم دوس داره ولی من فعلا میگم زوده

دیگه وا نمیشه این در،صبح نمیشه این شب...
اهان پس خوبه کلاس اول خیلی مهمه چون پایه که ضعیف بشه هم تا اخر بچه درسش ضعیف میمونه هم کم کم از درس ...

اره درسش خیلی برام مهمه 

گفتم برنامه ریزی کنم ک تا سوم شد بچه دوم به دنیا بیاد 

ممنونم از نظرتون🙏🏻

اره  تو خونه لج داره بیشتر

دختر من بیشتر مدرسه روش اثر گذاشت انگار تو خونه من بهش رو نمیدم اصلا باباش لوسش میکنه اما متوجه شد در اخر حرفی من میگم میشه برای همین دیگ لج نمیکنه فهمید ک با لج و گریه حرفش نمیشه 

شماهم همینکار کن هر وقت گریه کرد یا لج کرد محلش نده بگو فک کردی با این کارا میتونی به خواستت برسی پس تا صبح گریه کن ببین میشه یا ن شوهرتم هماهنگ باشه باهات ک چه بهتر نباشه سخته

دختر من بیشتر مدرسه روش اثر گذاشت انگار تو خونه من بهش رو نمیدم اصلا باباش لوسش میکنه اما متوجه شد د ...

اخه وسیله میشکونه و پرت می‌کنه 

خونه رو بهم میزنه

دیگه وا نمیشه این در،صبح نمیشه این شب...
2810