2777
2789
عنوان

بچه دوم🥴

| مشاهده متن کامل بحث + 2325 بازدید | 130 پست
منم مستاجرم🤣 اما خب در حال تکمیله خونه هستم و میشه گفت از بابت خونه نگرانی ندارم  اما دلم میخ ...

خب خونه داری پس بیار تا سنت بالا نرفته

خدایا به امید خودت♡♡♡نه بنده های بیخودت

من مامانم تا ۱۵ روز بود رفت مادرشوهرم خونش تا پیشه خونمون پنج دقیقه راهه ولی دریغ ازینکه یه ساعت بچه هامو نگه داره یا بخواد غذایی برام درست کنه یا خونمو تمیز کنه خودم مسئولیت رو به عهده گرفتم بچه اولمم سه سالشه حموم دستشویی و همه چیش با منه حالا که بچت ۷ ساله بهترین موقیته اگه دوست داری بیار بزرگتر شه دیگه با بچه دوم انس نمیگیره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من خودم دوتا دارم ولی از من می‌شنوی همون یکی بسه برات آرامش داری تو زندگیت با بارداری و بچه کوچک و ش ...

دقیقا به این چیزا فک میکنم اما میدونم شوهرم به یکی اصلا قانع نیست و پسر میخواد🥴

من مامانم تا ۱۵ روز بود رفت مادرشوهرم خونش تا پیشه خونمون پنج دقیقه راهه ولی دریغ ازینکه یه ساعت بچه ...

من مادر شوهر ندارم 

خدا مامانم و حفظ کنه همه جوره پام وایستاد اگ نبود هیچکاره بودم تو این ۷سال هر جا خواستم برم حتی اگ یه شب هم میخواستم بمونم با اینکه دخترم شیطون بود و حتی خودشم کار داشت بهم ن نمیگفت 

بعد مشکل دیگمم اینه شوهرم پسر میخواد میترسم نشه فکر سومی هم بیوفته تو سرش بیچاره شم 

راضی نیستین الان؟ شرایط خودتون چطور بود؟از نظر روحی  چن سالگی دومی اوردین

یه ذره برای دخترم سخت بود چون دختراولم مرکز توجه همه بود سنی بود که همه چیز رو می فهمید درک می کرد و حسودی میکرد البته بعد گذشت دوسال الانم یکمی حسودی داره ولی خیلیییی خواهرشو دوست داره من بچه اول 16بچه  دومی 25یدونه هم سال 96سقط داشتم اگه دورغ نگم روحیم یه کم خراب بود 

مامان دوتا گل دختر😍😍
پس برو  دکتر تعیین جنسیت کن

میگن صد در صد نیست 

ای وی اف هم اصلا قبول نداره شوهرم 

با تغذیه و اینچیزا نمیدونم بشه یا نه اما دارم سعی میکنم یه چیزایی مثل لبنیات و حذف میکنم و موز و خرما و اینچیزام زیاد میخورم 

تا ببینم کی تصمیمم جدی میشه

یه ذره برای دخترم سخت بود چون دختراولم مرکز توجه همه بود سنی بود که همه چیز رو می فهمید درک می کرد و ...

خدا حفظشون کنه 

اره منم هم تو بارداری شرایط خوبی نداشتم 

هم بعد زایمان طول کشید که به خودم بیام این چیزا باعث دو دلیم میشه دخترمم ک صد در صد حسادت میکنه اما اگ بخوام مثلا پاییز اقدام کنم تا به دنیا بیاد میشه ۴۰۴ دخترمم ۸سالش پر میشه

2810