2777
2789
عنوان

بقایای سقط

| مشاهده متن کامل بحث + 381 بازدید | 34 پست
سلام شما رفتین برای بقایا قرص گذاشتن دفع شد ؟منم یک ماه سقط کردم بقایا نیومده گفته برو بیمارستان قرص ...

سلام دکتر به من گفت  سه سانت بقایا داری برو بیمارستان برات قرص بذارن

من ترسیدم نرفتم

ولی همون موقع ک از سونو اومدم دوتا بقایای بزرگ دیگه ازم اومد که خودم حدس میزدم همون بقایایی ک داخل سونو گفته بودن باشه

برای همین بیمارستان نرفتم

دوروزه خونریزیم تموم شده منتظرم پریود شم بعد پریودم دوباره برم سونو ببینم بقایا نمونده باشه

سلام دکتر به من گفت  سه سانت بقایا داری برو بیمارستان برات قرص بذارن من ترسیدم نرفتم ولی همون ...

خیلی هم خوب عزیزم من که رفتم با هیستروسکوپی بقایا رو دراوردن  الان تقریبا۴ روزه ولی یکن خونریزی دارم نمیدونم دلیلش چیه  شما چکار کردین 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره احتمال زیاد همونه، زود رفتی سونو برای چک کردن بقایا معمولا یک هفته برای بعضی ها 2 هفته خونریزی دارن

فقط برو دکتر بهت قرص بده عفونت نگیری

منم 9 فرودین سقط داشتم مثلا قرار بود کورتاژ بشم ولی موندم یک پریودم هم تموم شد و دوباره رفتم سونو واژینال همه دفع شده بود

اره احتمال زیاد همونه، زود رفتی سونو برای چک کردن بقایا معمولا یک هفته برای بعضی ها 2 هفته خونریزی د ...

وای ینی باید میرفتم دکتر بهم قرص میدادن؟  چه قرصی؟ 

من نرفتم دیگه😭

وقتی از سونو اومدم بازم ازم بقایای کوچیک و بزرگ اومد

تا ۲٠ روزم خونریزی داشتم البته اخراش خیلی کم بود و قهوه ای رنگ بود

بعد۲٠ روز کلا قطع شد الان منتظرم پریود شم ولی هنوز نشدم

بعضی وقتا ترشح زرد رنگ دارم ک فک میکنم عفونت باشه البته خیلی کم

الان باید چکار کنم ینی؟ 

میشه راهنماییم کنید

خیلی هم خوب عزیزم من که رفتم با هیستروسکوپی بقایا رو دراوردن  الان تقریبا۴ روزه ولی یکن خونریزی ...

راستش من راجب هیستروسکوپی که میگید اطلاعی ندارم

منم فعلا خونریزیم تموم شده ۲٠ روز خونریزی داشتم الان تقریبا۱٠ روزه پاک شدم منتظرم ببینم پریود میشم یا نه

وای ینی باید میرفتم دکتر بهم قرص میدادن؟  چه قرصی؟  من نرفتم دیگه😭 وقتی از سونو اومدم ب ...

قرص بابت اینکه عفونت نگیری، منم یک هفته بعد از سقط رفتم بهم قرص داد، حالا نرفتی اشکال نداره، مهم اینه درد نداشته باشی، من یکم درد داشتم، اگه نداری پس اونقد حاد نیست، 20 روز خونریزی خیلی زیاده فک کنم همش دفع شده، من یک هفته خونریزی داشتم

منم  بعد از اینکه خونریزی سقط تموم شد تا پریود بعدی ترشح زرد رنگ داشتم قبلا همیشه سفید بود 

حالا بمون پریود تموم شد بعد برو سونو واژینال

قرص بابت اینکه عفونت نگیری، منم یک هفته بعد از سقط رفتم بهم قرص داد، حالا نرفتی اشکال نداره، مهم این ...

نه خداروشکر درد ندارم

۲٠روز همش خونریزی نبود ۱٠ روز اخر لکه بینی بود ک بیشتر قهوه ای رنگ بود

۱۲ روز پیش کامل پاک شدم  ولی دیروز بعد۱٠ روز دوباره افتادم رو خونریزی😭

اولش خون قهوه ای بود بعدش باز شد خونریزیم قرمز شد

ینی چی میتونه باشه؟ 

ممکنه پریود باشه؟ 

زود نیس واسه پریود؟ 

نه خداروشکر درد ندارم ۲٠روز همش خونریزی نبود ۱٠ روز اخر لکه بینی بود ک بیشتر قهوه ای رنگ بود ۱۲ رو ...

اره پریود شدی ، روزی که سقط کردی رو در نظر بگیر فک کن همون پریود هست بعد حساب کن پریود بعدیت کی میشه اگه مثل سابق باشه که همون پریود هست.

منم مثل سابق پریود شدم فقط 3 روز زودتر اتفاق افتاد، اولش هم لکه بینی داشتم و خونریزی، روزاش مثل پریود های قبلی بود  یکمم هم از سری های بعدی خونریزی  بیشتر بود

بعد از اینکه خونریزی تمام شد پاپ پاک شدی برو حتما سونو واژینال بده خیالت راحت میشه

نه خداروشکر درد ندارم ۲٠روز همش خونریزی نبود ۱٠ روز اخر لکه بینی بود ک بیشتر قهوه ای رنگ بود ۱۲ رو ...

ببین حتما تو سونو ضخامت اندومتر رو بررسی کنن باید نرمال بشه، برای من بعد از سقط 20 بود که یعنی هنوز بقایا دارم بعدش رفتم شد 4 که گفت خوب شده

اره پریود شدی ، روزی که سقط کردی رو در نظر بگیر فک کن همون پریود هست بعد حساب کن پریود بعدیت کی میشه ...

من دقیقا۱۶ فروردین سقط کردم

ولی خب قبل سقطم همیشه موعد پریودی هام ۸ یا۹ هرماه بود

ولی این ماه ۱۵ ام لکه بینی قهوه ایم شروع شد و از دیشب تبدیل ب خون شده

ینی مطمئن باشم پریوده؟ 

بقایا نباشه یهو🥺🥺

ببین حتما تو سونو ضخامت اندومتر رو بررسی کنن باید نرمال بشه، برای من بعد از سقط 20 بود که یعنی هنوز ...

چه نکته خوبی رو گفتید ممنون ازتون

یه سوال شما چند روز بعد سقطتون پریود شدید؟ 

بنظرتون الان مال من پریود میتونه باشه؟ 

من دقیقا۱۶ فروردین سقط کردم ولی خب قبل سقطم همیشه موعد پریودی هام ۸ یا۹ هرماه بود ولی این ماه ۱۵ ا ...

از موقع سقط حساب کن دیگه ، شما حامله بودی سقط شده دیگه تایم قبلیش که مهم نیست تاریخت عوض میشه از روزی که سقط شدی رو حساب کن

اگه بقایا هم داری که باهاش میریزه باید خوشحال باشی ک

من همیشه دوره هام 28 روزه بود ولی پریود بعدیم 25 روز بعد از سقط پریود شدم که چند روز اختلاف اهمیتی نداره

خیلی خوشحال بودم که پریود شدم

از موقع سقط حساب کن دیگه ، شما حامله بودی سقط شده دیگه تایم قبلیش که مهم نیست تاریخت عوض میشه از روز ...

الان ینی من۱۶ فروردین سقط داشتم

۱۵ اردیبهشت موعد پریودمه درسته؟ 

پس ینی پریوده؟ 😍

ینی با پریودی اگرم چیزی مونده باشه پایین میاد؟ 

تو خون پریودیم هیچی نیست خون صافه همش

الان ینی من۱۶ فروردین سقط داشتم ۱۵ اردیبهشت موعد پریودمه درسته؟  پس ینی پریوده؟ 😍 ینی با پر ...

اره یکماه اوکیه پریود هست

برای منم تو پریود بافت نبود همون خون بود  فقط ، واسه همون فک کردم دفع نشده

الان ینی من۱۶ فروردین سقط داشتم ۱۵ اردیبهشت موعد پریودمه درسته؟  پس ینی پریوده؟ 😍 ینی با پر ...

ببین فقط من تو پریود استراحت نکردم خونه تکونی کردم و پیاده روی کردم که هر چی هست بیاد بیرون، نمیدونم تاثیر داشت یا نه یا اصلا باید همچین کاری کرد یا نه