سلام دوستان،من جمعه دو هفته پیش آمپول اچ سی جی زدم،روز ۱۲ و ۱۳ بعد از زدن آمپول بی بی گذاشتم و مثبت شد،امروز روز ۱۴ ام میشه که از آمپولم میگذره و بی بیم پررنگ تر شده،به نظرتون مثبته کاذبه؟؟ الان آزمایش خون میتونه نشون بده یا زوده؟
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
قربونت عزیزم طفلک دخترم الان بالای ی ماهه مریضه دوبار خوب شد باز دیگران انتقال دادن بش الان چن شبه بخاطر تبش تاصبح بیدارم روزم ک خودش و کارای خونه نمیذارن بخوابم خیلی خستم
خدایا هزار مرتبه شکرت که بعد دو سال انتظار تو تاریخ۱۴/۱/۱۴۰۱ بیبی چکم مثبت شد و تو تاریخ۷/۲/۱۴۰۱صدای قلب نی نیمو شنیدم خدایا خودت لطفتو شامل حالم کردی و این هدیه رو به من و باباش دادی مطمعنم اونقد لطفت زیاده که خودتم هواشو داری خدایا کمکم کن بسلامتی هم بغلش کنم .آمین.خدایا به حق بزرگیت این لحظه رو برای تمام خانم های منتظر سرزمینم مخصوصا دوستای خوب نی نی سایت رقم بزن.ساعت یک بامداد ۱۶/۹/۱۴۰۱ چشمم ب چشمای کوچیکت باز شد تو اتاق عمل دختر نازم هزار بار خداروشکر گفتم بخاطر بودنت.خدایا این احظه رو برا تمام منتظرا میخوام ناامیدشون نکن🤲
دخمل منم خوبه خدا رو شکر ، فقط هرکاری میکنم شیر خودمو نمیخوره که دیگه کم شده میخواد خشک بشه ولی شیر خشک رو بهتر میخوره ، دیشب تا حالا هم احساس میکنم خرخر میکنه و کمتر شیر میخوره یه وقتایی هم سرفه میکنه میترسم سرما خورده باشه
دخمل شما فقط شیر خودتو میخوره ؟ از طرف من ببوس دختر گلتو 😘
الهی بگردم ایشالا زودتر خوب میشه گلم بچه همینه همه ما این روزارو باید بگذرونیم یبار واکسن یبار دندون ...
مرسی از راهنماییت
خدایا هزار مرتبه شکرت که بعد دو سال انتظار تو تاریخ۱۴/۱/۱۴۰۱ بیبی چکم مثبت شد و تو تاریخ۷/۲/۱۴۰۱صدای قلب نی نیمو شنیدم خدایا خودت لطفتو شامل حالم کردی و این هدیه رو به من و باباش دادی مطمعنم اونقد لطفت زیاده که خودتم هواشو داری خدایا کمکم کن بسلامتی هم بغلش کنم .آمین.خدایا به حق بزرگیت این لحظه رو برای تمام خانم های منتظر سرزمینم مخصوصا دوستای خوب نی نی سایت رقم بزن.ساعت یک بامداد ۱۶/۹/۱۴۰۱ چشمم ب چشمای کوچیکت باز شد تو اتاق عمل دختر نازم هزار بار خداروشکر گفتم بخاطر بودنت.خدایا این احظه رو برا تمام منتظرا میخوام ناامیدشون نکن🤲
نشد چون خدا نخواست💔و بلاخره معجزه هميشه اتفاق ميوفته در تاريخ ٠٣/٠٣/٠٣ بيبي چكم مثبت شد💕خدايا خودت مراقبِمون باش🤍 ٠٣/٠٣/١٠آزمايش مثبتمم گرفتم🌾بماند به يادگار از تاريخ ٠٣/٠٥/٠٣ كه خداوند بار ديگه بزرگي ش رو نشونم داد و يه فرشته صحيح و سالم بهم سپرد💙
سلام دوستای گلم خوبیدچه حال چ خبر سیماجون تبریک میگم قدم گل دخترت مبارک باشه مامان دایان عزیز در چ ح ...
سلام عزيزم😍❤️ اي جان بسلامتي گلم 😍
منم شكرخدا خوبم فعلا تو ماهه٨ام هستم و احتمال زياد اخر دي ماه زايمانمه به اميدخدا😍❤️
خيلي برامم دعاكنيد ❤️
فقط 1 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
نشد چون خدا نخواست💔و بلاخره معجزه هميشه اتفاق ميوفته در تاريخ ٠٣/٠٣/٠٣ بيبي چكم مثبت شد💕خدايا خودت مراقبِمون باش🤍 ٠٣/٠٣/١٠آزمايش مثبتمم گرفتم🌾بماند به يادگار از تاريخ ٠٣/٠٥/٠٣ كه خداوند بار ديگه بزرگي ش رو نشونم داد و يه فرشته صحيح و سالم بهم سپرد💙
سلام عزیزم بردم دکتر بهش قطره دایمیتیکون داد ، دختر شما با قطره فاموتیدین بهتر شد ؟امروز ۱۸ روزش هست ...
سلام عزیزدلم اره دخترم با این قطره بهترشد دکتر برای دخترشما تشخیصش چیبود؟خدا حفظش کنه برات چ اسم قشنگی😍خودت اوکیی عزیزم حال روحی و جسمت چطوره؟بهتری؟اسم دختر من دلوین🙃