2777
2789
عنوان

بی بی چک بعد از آمپول اچ سی جی

| مشاهده متن کامل بحث + 862315 بازدید | 41962 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم سیما جان بهتر شدی؟ یا هنوز افکار منفی میاد سراغت

سلام عزیزم 

فعلا خدا رو شکر بهترم خیلی سعی کردم بی خیال باشم و خودمو سرگرم سیسمونی و ... کنم  ، حدودا 10 روز دیگه باید سزارین بشم حالا دیگه از این میترسم که افسردگی بعد از زایمان بگیرم برام دعا کنید 🙏

عزیزم شما آزمایش بارداری دادین ؟

[QUOTE=359316014]سلام منم ۱۳ روز از آمپول میگذره و دو سه روز از موعد پریود نمیدونم ازمایش بدم یا نه ...

متاسفانه پریود شدم 

دقیقا روز ۱۴ آمپول 

یکم غصه خوردم و بالاخره تونستم خودمو جمع و جور کنم 

سلام عزیزم فعلا خدا رو شکر بهترم خیلی سعی کردم بی خیال باشم و خودمو سرگرم سیسمونی و ... کنم ، حدودا ...

سلام گلم، عزیزم سعی کن بیشتر از همیشه بخدا نزدیک بشی نماز اول وقت بخون، قرآن توی خونه بذار صداش بپیچه، سعی کن بری بیرون، اینا تجربه من هست، من امروز روزه پونزده بعد تزریق هستش بی بی زدم به زور بعد بیست دقیقه هاله کمرنگ که به سختی میشه دید زد البته ادرارم غلیظ نبود، حالا پس فردا بازم یه بی بی میزنم برام دعا کن تو که حامله ای خدا ازت میشنوه 

سلام دوستان 

من جمعه ظهر ، حدودا ده روز زودتر از موعدم اورژانسی سزارین شدم و خدا رو شکر دخمل نازم اومد بغلم 😍 چون زودتر از موعد بود یه کم ریزه ولی خدا رو شکر سالمه🙏

تو اتاق عمل برا همگی دعا کردم 🙏

انشالا هرکس آرزوی مادر شدن داره هرچی زودتر به آرزوی دلش برسه 🙏

سلام گلم، عزیزم سعی کن بیشتر از همیشه بخدا نزدیک بشی نماز اول وقت بخون، قرآن توی خونه بذار صداش بپیچ ...

سلام عزیز دلم 

آره اتفاقا من قرآن زیاد میخوندم تو بارداری و هروقت میخوندم کلی آرومتر میشدم واقعا تاثیر داره 

انشالا شما هم همین ماه خبر بارداریتون رو بدین و خوشحالمون کنین 🙏

دیگه بی بی نزدین ؟

سلام خانما خوبید؟  من امروز 16 روز بعد از هاش سی جی بی بی زدم منفی شد.  سه روز هم هست از موعدم گذشته. وقتی امپولو میزنم اکثرا 11یا 12 امپول پریود میشم.  الان یعنی بارداری کلا کنسله؟ احتمال داره کیست باشه؟ چیکارکنم به نظرتون؟