2777
2789
عنوان

بی بی چک بعد از آمپول اچ سی جی

| مشاهده متن کامل بحث + 862469 بازدید | 41963 پست
سلام لیلی جانم خوبی عزیزم؟پسرو دختر گلت خوبن؟فدات عزیزم خوبه خداروشکر دست بوسته ،منم گهگداری میام بخ ...

سلام مهبان جون خوبی 

الان دیدمتون خوشحال شدم منم مامان شدم باید امضای با برکتت رو درست کنی 

خداروشکر به دعای شما دوستان دخترم 40 روز دیگه به دنیا میاد دعا کنین صحیح و سلامت باشه 

شبهای هجر را گذراندیم و زنده ایم                                       ما را به سخت جانی خود این گمان نبود 

نمیدونم منو یادتونه با نه من میترام کسی که همش ناراحت بود از اینکه دائم بی بی چکاش منفی میشد هیچ دارویی اثر نداشت آی یو آی کرد و منفی شد و کلی دوا درمون دیگه اما لطف خدا و معجزه ی خداوند بالاتر از همه چیزه لطفش شامل حالم شد و دقیقا ماه بعد از آی یو آی طبیعی باردار شدم هنوزم باورم نمیشه با اینکه یک ماهه دیگه زایمان دارم اما تو شوکم 

اگر لایق باشم برای تمام شما عزیزان هر روز دعا میکنم امیدوارم به همه ی آرزو هاتون برسین 

شبهای هجر را گذراندیم و زنده ایم                                       ما را به سخت جانی خود این گمان نبود 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام مهبان جون خوبی الان دیدمتون خوشحال شدم منم مامان شدم باید امضای با برکتت رو درست کنی خداروشکر ب ...

سلام عزیزم وای عزیزم چ خوشحال شدم واست خداروهزاربار شکرت بهت تبریک میگم انشالله بسلامتی بیاد بغلت چشم درست میکنم🥰🥰🥰🥰

ودریک صبح پاییزی به مورخ ۱۴۰۱.۹.۲ ساعت ۶و۵۴ دقیقه صبح من هم به معجزه اعتقاد پیدا کردم بی بی چک منم بالاخره بعداز اون همه سختی و سقط آزاردهنده ای که داشتم بادستای لرزون بعد از کلی انتظار مثبت شد 😍😍😍انشالله این یکی واسم بمونه دیگه از تجربه کردن سقط متنفرممممم😢😭، ووووووو  خداروشکر واسم موند،😍😉شب یلداس امشب ۳۰آذر ولی چ شب بدی شد خدا ازتون نگذره هیچوقت نمیبخشمتون و صبحش یعنی در تاریخ ۱۴۰۱.۱۰.۱ باهمون حال زارو خرابم رفتم سونو و یکم جون گرفتم با دیدنت و قشنگترین صدای دنیارو شنیدم صدای قلب نازنینت بود مامان جان همونجا رو تخت اشک شوق ریختم ازذوق بودنت 😍🤰😍۱۰.۲۶..۱۴۰۱رفتم واسه ان تی اونجا واسه اولین باردیدمت چه حس خوبی بود داشتی تکون میخوردی و در تاریخ ۱۴۰۱.۱۱.۲۳ در یک روز برفی فهمیدم معجزه ای که خدا بهم داده گل پسریه😍🤰😍۱۴۰۱.۱۲.۱۳رفتم واسه آنومالی همه چی خوب بود خداروشکر...۱۴۰۲.۲.۲۱رفتم واسه سونو رشد..خانم دکتر بهم گفت نی نیت ۳۱تیر قراره بیاد بغلت ولی جان مامان خیلی یهویی غافلگیرمون کردی حتی ساکتو هنوز آماده نکرده بودم خاله اومد واست آماده کرد😐😐 و۱۴۰۲.۴.۲۱رفتم واسه زایمان و اومدی بغلم ...😍.ساعت ۱۰و۵۲دقیقه (۱۴۰۲.۸.۱۹)برای اولین باردیدم یهوییییی خودتو زیرو رو کردی میخواستی وول بخوری قربونت برم😘😍خدایا هزااااااران بار شکرت خدای خوب من ازت بی نهایت سپاس گذارم که منو دست خالی از در خونت بر نگردوندی و تا همیشه شکرگزارت خواهم بود😘😘😘خدای من لطفا این احساس قشنگو به حق ۶ماهه امام حسین نصیب همه کسایی که منتظر نی نی هستن عطابفرما و همچنین دوستای گلم(ساناز،ماریااا۷۳،مامی آرام،،مانیا۹۶،سمانه ،وبقیه)دوستای گلم هروقت به امیدخدا فهمیدم نی نی دارین تک تک اسمتونو برمیدارم به امید اون روز😘😘۱.خداروشکر *نگین* و *دانشجو فوق* مهشید*مرجان *مامان دایان*غزالی * ۱۴۲۳حذف شدن
سلام عزیزم وای عزیزم چ خوشحال شدم واست خداروهزاربار شکرت بهت تبریک میگم انشالله بسلامتی بیاد بغلت چش ...

قربونت برم من چشمت پر فروغ 😘😘😘

قربونت برم من چشمت پر فروغ 😘😘😘

سلام عزیزم مبارکت باشه انشالله ک ب وقتشم ب سلامت بغلش کنی و یه دل سیر بوسش کنی انشالله حتما عکس نازنینشو برامون بذار اینجا ببینیم ذوق کنیم

خدایا هزار مرتبه شکرت که بعد دو سال انتظار تو تاریخ۱۴/۱/۱۴۰۱ بیبی چکم مثبت شد و تو تاریخ۷/۲/۱۴۰۱صدای قلب نی نیمو شنیدم خدایا خودت لطفتو شامل حالم کردی و این هدیه رو به من و باباش دادی مطمعنم اونقد لطفت زیاده که خودتم هواشو داری خدایا کمکم کن بسلامتی هم بغلش کنم .آمین.خدایا به حق بزرگیت این لحظه رو برای تمام خانم های منتظر سرزمینم مخصوصا دوستای خوب نی نی سایت رقم بزن.ساعت یک بامداد ۱۶/۹/۱۴۰۱ چشمم ب چشمای کوچیکت باز شد تو اتاق عمل دختر نازم هزار بار خداروشکر گفتم بخاطر بودنت.خدایا این احظه رو برا تمام منتظرا میخوام ناامیدشون نکن🤲

سلام غزال جون کجایی دختر بسلامتی زایمان کردی منکه هرروز ب شوق دیدن عکس کوچولوت میام یه سر میرم بذار دیگه عکسشو کوچولوی خاله رو

خدایا هزار مرتبه شکرت که بعد دو سال انتظار تو تاریخ۱۴/۱/۱۴۰۱ بیبی چکم مثبت شد و تو تاریخ۷/۲/۱۴۰۱صدای قلب نی نیمو شنیدم خدایا خودت لطفتو شامل حالم کردی و این هدیه رو به من و باباش دادی مطمعنم اونقد لطفت زیاده که خودتم هواشو داری خدایا کمکم کن بسلامتی هم بغلش کنم .آمین.خدایا به حق بزرگیت این لحظه رو برای تمام خانم های منتظر سرزمینم مخصوصا دوستای خوب نی نی سایت رقم بزن.ساعت یک بامداد ۱۶/۹/۱۴۰۱ چشمم ب چشمای کوچیکت باز شد تو اتاق عمل دختر نازم هزار بار خداروشکر گفتم بخاطر بودنت.خدایا این احظه رو برا تمام منتظرا میخوام ناامیدشون نکن🤲
سلام عزیزم مبارکت باشه انشالله ک ب وقتشم ب سلامت بغلش کنی و یه دل سیر بوسش کنی انشالله حتما عکس نازن ...

سلام قربونت برم عزیزم 

چشم حتما عکسشو میزارم برام دعا کنین که از زایمان خیلی میترسم امیدوارم دکتر قبول کنه سزارین بشم 

سلام قربونت برم عزیزم چشم حتما عکسشو میزارم برام دعا کنین که از زایمان خیلی میترسم امیدوارم دکتر قبو ...

انشالله ک زایمانت آسون باشه عزیزم و هرچی خیره برات پیش بیاد

انشالله ک زایمانت آسون باشه عزیزم و هرچی خیره برات پیش بیاد

ممنونم به دعای شما 🙏

سلام ثریاجونم خوبی بارداری قربونت؟؟؟به سلامتی مامانی خداروهزاران مرتبه شکر عزیزم خیلی خوشحال شدم

به به سلام ليلي نازم دوست قديمي من♥️

نبودي خواهرجان؟؟ بله فداتشم به لطف خداوند باردارم

برام دعاكن خواهري بسلامت پسرم بيادبغلم♥️

فقط 1 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نشد چون خدا نخواست💔و بلاخره معجزه هميشه اتفاق ميوفته در تاريخ ٠٣/٠٣/٠٣ بيبي چكم مثبت شد💕خدايا خودت مراقبِمون باش🤍 ٠٣/٠٣/١٠آزمايش مثبتمم گرفتم🌾بماند به يادگار از تاريخ ٠٣/٠٥/٠٣ كه خداوند بار ديگه بزرگي ش رو نشونم داد و يه فرشته صحيح و سالم بهم سپرد💙
نمیدونم منو یادتونه با نه من میترام کسی که همش ناراحت بود از اینکه دائم بی بی چکاش منفی میشد هیچ دار ...

اي جانممممممممم ميتراجان 😍😍😍😍😍😍واي چه خبر خوشحال كننده اي قربون لطف و بزرگي خدا برم♥️♥️♥️

خيلي خيلي بهت تبريك ميگم مامان قشنگ😍♥️✨

اميدوارم به حق همين شبها گل دخترت صحيح و سلامت بياد بغلت♥️😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نشد چون خدا نخواست💔و بلاخره معجزه هميشه اتفاق ميوفته در تاريخ ٠٣/٠٣/٠٣ بيبي چكم مثبت شد💕خدايا خودت مراقبِمون باش🤍 ٠٣/٠٣/١٠آزمايش مثبتمم گرفتم🌾بماند به يادگار از تاريخ ٠٣/٠٥/٠٣ كه خداوند بار ديگه بزرگي ش رو نشونم داد و يه فرشته صحيح و سالم بهم سپرد💙
سلام عزیزم وای عزیزم چ خوشحال شدم واست خداروهزاربار شکرت بهت تبریک میگم انشالله بسلامتی بیاد بغلت چش ...

سلام مهبان عزيز خوبي قشنگم؟؟گلپسرت خوبه😍😍😍

همه چيز خوبه؟دلتنگت بودم چقدر عزيزم اميدوارم سلامت باشي😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ممنون عزیزم ، انشالا خدا تو دلیت رو حفظ کنه 🙏من رفتم سونو خدا رو شکر رشدش خوب بود و مشکلی نداشتم ، ...

فداتشم 😍خب خداروشكر گلم

انشالله بقيه راه هم بسلامتي طي كني مامان گلي♥️

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اي جانممممممممم ميتراجان 😍😍😍😍😍😍واي چه خبر خوشحال كننده اي قربون لطف و بزرگي خدا برم♥️♥️♥️خيلي ...

قربونت برم ثریا جان 😘😘😘

بله واقعا لطف خداوند فراتر از حد تصور ماست منم بهتون تبریک میگم مامان شدنتون رو امیدوارم گل پسر قشنگمون صحیح و سلامت به دنیا بیاد زیر سایه شما و پدرش 💐