2777
2789
عنوان

بی بی چک بعد از آمپول اچ سی جی

| مشاهده متن کامل بحث + 862381 بازدید | 41963 پست
خوبی گلمیعنی فقط فرنی میخوره اصلا غذا سفره بهش ندادی؟؟؟ من از همون ۶ ماهگی به رضا همه چی دادم

سلام عزیزم همه چیز بش میدادم تا چن روز پبش خیلی کم میخورد الان از شیر گرفتمش بهتر شده خداروشکر

خدایا هزار مرتبه شکرت که بعد دو سال انتظار تو تاریخ۱۴/۱/۱۴۰۱ بیبی چکم مثبت شد و تو تاریخ۷/۲/۱۴۰۱صدای قلب نی نیمو شنیدم خدایا خودت لطفتو شامل حالم کردی و این هدیه رو به من و باباش دادی مطمعنم اونقد لطفت زیاده که خودتم هواشو داری خدایا کمکم کن بسلامتی هم بغلش کنم .آمین.خدایا به حق بزرگیت این لحظه رو برای تمام خانم های منتظر سرزمینم مخصوصا دوستای خوب نی نی سایت رقم بزن.ساعت یک بامداد ۱۶/۹/۱۴۰۱ چشمم ب چشمای کوچیکت باز شد تو اتاق عمل دختر نازم هزار بار خداروشکر گفتم بخاطر بودنت.خدایا این احظه رو برا تمام منتظرا میخوام ناامیدشون نکن🤲
سلام عزیزممنون منم به لکه بینی افتادم فک کنم امروز فردا بشم. انشالله به زودی زود دوامون نینی دار می ...

سلام گلم منم پریود شدم ان شاءالله ماهم مادر میشیم 

📿من امیدم به خــــــــــــــــــداست📿

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام دوستان لطفاً راهنماییم کنید 

من هفته 23 بارداری هستم چند روزیه کلا یبوست و دل درد و دل پیچ و سوزش معده و نفخ شدید دارم در صورتی که قبلاً مشکل معده نداشتم ، خیلی اذیت شدم جوری که اصلا هیچ اشتهایی ندارم و حال روحیم هم خراب کرده 

چن روزیه احساس میکنم یه چیزی مثل بغض تو گلوم هست که وقتی می‌خوابم شدیدتر میشه و نفس تنگی میگیرم 

به نظرتون این خفگی و احساس بغض می‌تونه از معده باشه یا ممکنه مشکل دیگه ای باشه ؟

سلام دوستان لطفاً راهنماییم کنید من هفته 23 بارداری هستم چند روزیه کلا یبوست و دل درد و دل پیچ و سوز ...

به نظرتون چکار کنم بهتر بشم هم از نظر معده و هم از نظر اینکه حالت خفگی دارم ، دکتر هم رفتم فعلا که بهتر نشدم

البته آزمایش دیابت بارداری هم باید همین روزا بدم که مطمئنم دیابت بارداری دارم چون بارداری قبلیم هم داشتم  

به نظرتون ممکنه این حالت خفگی از دیابت بارداری باشه یا از معده ؟ بخدا خیلی اذیتم هر یک روز به اندازه یک سال برام میگذره 😭😭😭

سلام دوستان منم بیشتر از یه ساله اقدامم چندین دوره هم آمپول و قرص خوردم بازم این ماه نه روز پیش آمپول هاش سی جی زدم به نظرتون اگه حامله باشم الان نشون میده؟ آخه امروز قراره برم دندونمو بکشم 

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام دوستان لطفاً راهنماییم کنید من هفته 23 بارداری هستم چند روزیه کلا یبوست و دل درد و دل پیچ و سوز ...

سلام ب روی ماهت عزیزم. دکتر برای معده و یبوستت بهت دارو داد؟

✨🧿خدای مهربون را به خاطر هر آنچه که در زندگی دارم، شکر می کنم🧿✨
غزلی جون خواهشاً اگه شما میدونید راهنماییم کنید 🥺😭

عزیز دلم من یبوست خیلی وحشتناکی داشتم افتضاح بودم. بهم ی پودر داد خوردم خیلی خوب شدم. برای معده هم ناشتا قرص لنزوپرازول میخورم. واقعا اسید معده م رو کنترل میکنه. مشکل من این بود ک اسید معده م‌ تو خواب میزد بالا یهو خفه میشدم. با سرفه شدید میپریدم از خواب. گلاب ب روت حالم بهم میخورد. شبا شام رو زودتر و سبک خوردم.قبل خواب دیگه چای نمیخوردم. بهتر بودم تا پسرم چرخید و سفالیک شد دیگه خیلی بهتر شدم و اون فشار‌ روی معده م برداشته شد

سلام ب روی ماهت عزیزم. دکتر برای معده و یبوستت بهت دارو داد؟

سلام عزیز دلم 

آره برا معده ام پنتوپرازول داد و برای یبوست شربت ملین و پودر گیاهی میسیلیوم داد ولی وقتی میخورم دائم دل پیچ میشم و معذرت میخوام وقتی میرم دستشویی یا شکمم کار نمیکنه یا خیلی کم کار میکنه ، جوری شدم که از ناحیه مقعد هم دائم دچار خونریزی میشم و میترسم کم خون بشم 

سلام عزیز دلم آره برا معده ام پنتوپرازول داد و برای یبوست شربت ملین و پودر گیاهی میسیلیوم داد ولی وق ...

نترس عزیزم‌منم خونریزی از مقعد و زخم داشتم بعدش اوکی شد 

دقیقا همین پودر رو خوردم. 

ببین قرص اهنی ک من میخوردم باعث بیشترشدن یبوستم میشد ولی مجبور بودم. چند شب بخاطر معده درد و اسید معده نشسته میخوابیدم. دیگه از خاطرات دوران بارداری میشه برات عزیزم. نگران نباش خیلیا اینجوری میشن. من اوایل انقدر یبوستم شدید بود گلاب ب روت چند بار گیر کرد و بار اول اورژانس زنگ زدیم. بهم شیاف گلیسیرین کودکان دادن. خیلی شرایط سختی بود. 

سلام عزیز دلم آره برا معده ام پنتوپرازول داد و برای یبوست شربت ملین و پودر گیاهی میسیلیوم داد ولی وق ...

راستی آب خیلی بخور و سبزیجات و ورزش و پیاده روی هم عالیه. اگه منع ورزش نداری واقعا کمکت میکنه

عزیز دلم من یبوست خیلی وحشتناکی داشتم افتضاح بودم. بهم ی پودر داد خوردم خیلی خوب شدم. برای معده هم ن ...

مرسی عزیزم که جواب دادید 

شما یادتون نیس چه ماهی یا هفته ای بودید که یبوست شدید یا اسید معده داشتید و از چه پودری استفاده میکردید ؟

پس این حالت خفگی میتونه از اسید معده باشه ؟ چون من خیلی وقتا اینطوری هستم 

یادتون نیس از چه موقع کم کم بهتر شدید ؟

مرسی عزیزم که جواب دادید شما یادتون نیس چه ماهی یا هفته ای بودید که یبوست شدید یا اسید معده داشتید و ...

قربونت عزیزم. ببین من از بعدسونوی انومالی خیلی حالم وحشتناک شد تا قکر کنم ۲۹-۳۰ هفتگی ک پسرم چرخید و سفالیک شد منم اروم شدم. پودرم همین میسیلیومه. البته من الان دیگه پودر نمیخورم. اسید معده هنوز باهامه ولی کم شده. اگه ناشتا کپسول پنتوپرازول نخورم داغونم. سعی کن چیزایی ک اسید معده ت رو زیاد میکنه نخوری. من خودم ویار ترشی داشتم لواشک و الوچه خیلی اسیدم رو زیاد میکرد. مثلا نون سنگک خوبه ولی لواش میخورم اذیت میشم

قربونت عزیزم. ببین من از بعدسونوی انومالی خیلی حالم وحشتناک شد تا قکر کنم ۲۹-۳۰ هفتگی ک پسرم چرخید و ...

شما کپسول پنتوپرازول ایرانی میخوری یا خارجی ؟ منم دقیقا مثل شمام ماه‌های اول خیلی حالت تهوع نداشتم ولی حدودا از بیست هفته به بعد حالم خیلی بد شده هم بخاطر یبوست و معده و هم بخاطر خونریزی مقعد که حالم رو گرفته 

چن روزیه حالت تهوع ندارما ولی اصلا اشتها ندارم یعنی وقتی اسم غذا میاد حالم گرفته میشه و به زور یه ذره میخورم طوری که یک کیلو کم کردم تو این چند روز 

به نظرتون برای اشتهام چی خوبه بخورم ؟ و اینکه چن روزیه جوری شدم که انگار کلا از زندگی ناامید شدم و همش دارم گریه میکنم و با اینکه دو تا پسر دارم دائم یا باید مامانم بیاد پیشم یا من برم خونشون ، دیگه واقعا کلافه شدم نمیدونم چکار کنم که از این حالت بد روحی بیرون بیام 

شما کپسول پنتوپرازول ایرانی میخوری یا خارجی ؟ منم دقیقا مثل شمام ماه‌های اول خیلی حالت تهوع نداشتم و ...

ایرانیه عزیزم. نگران‌نباش منم وزن کم کردم. ولی جنینم مشکلی نداشت. بخاطر رشد نی نی این حالت هست. من فقط سوپ میتونستم بخورم اونم خیلی کم. دکتر‌من اصراری ب افزایش اشتها نداشت. چون ی دفعه وزن بره بالا خطر ناکه. سعی کن وعده هاتو خیلی کم و تعداد بیشتر بخوری. 

چرا نا امید عزیزم. دیگه بارداری شرایط خاص زیاد داره. اینا ک‌خوب هاشه😌 ان شاالله زودتر خوب میشی عزیزم